3 зодии, които правят бели

Tези зодии обичат да се шегуват с приятелите и близките си. Те непрекъснато правят някакви бели и номера, за да развеселят околните. Щури и забавни са. Ето кои са те, според “Pink Villa”.

Стрелец

Едни от най-забавните хора, покрай които може да бъдете. Те обичат да си правят шеги, да разсмиват и развеселяват хората около себе си. Диви са, живеят за забавлението и няма да изпуснат шанса да ви погодят някакъв номер. Не го правят с лошо, а за да избухнат всички в смях. Истински късмет е да имате такива лъчезарни и весели хора в живота си.

Лъв

Лъвовете са много смели, забавни и са душата на компанията. Винаги правят партито по-запомнящо се и обичат да са център на внимание. Затова, те ще измислят най-оригиналните номера и шеги. Имат отлично чувство за хумор, много са позитивни и знаят кое най-много ще развесели приятелите им.

Близнаци

Много щури, диви и палави зодии. Постоянно се забавляват, не понасят скуката и рутината, не изпускат купон или излизане. Близнаците са общителни и постоянно са весели. Понякога създават интриги и клюкарят, за да направят нещата по-пикантни и интересни. Знаят тайните на всички и така могат да погодят страхотни номера.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *