3 зодии, които са душата на компанията

Някои хора просто живеят за партитата. Обожават да слушат музика силно, да пийват коктейли и бира, да се смеят с приятели, да танцуват, да се шегуват. Те знаят как да оправят настроението на всички и могат да направят вълнуващ и най-скучния купон. Ето кои са тези зодии.

Близнаци

Близнаците са палави, жизнерадостни, обожават да правят пакости. Затова партитата с тях никога не са скучни. Хората дори понякога се плашат от всички неща, които тези зодии измислят и предлагат. Но Близнаците са безстрашни и не си поставят ограничения. Те са отворени към всякакви предложения и искат да опитат всичко, колкото и лудо, и опасно да е то. Знаят как да окуражат другите, да ги развеселят и дори са прекрасни сватовници по време на купоните.

Лъв

Те просто превръщат живота си в едно гигантско и никога не спиращо парти. Ако имате добър приятел Лъв, знаете, че той може да спаси и най-безнадеждното парти, да превърне и най-скучният купон в най-забавният. Лъвовете са лидери, знаят как да ви развеселят, да ви накарат да повярвате в себе си. Може да сте в заклещени в задръстване няколко часа, но Лъвовете няма да се обезкуражат, а ще превърнат престоя в колата в парти. Те са много артистични и забавляват всички. А и знаят как да привлекат вниманието.

Стрелец

Ако излезете с представител на зодия Стрелец, трябва да имате предвид, че може да се озовете на съвсем неочаквано място и да направите нещо, което никога не сте правили преди. Те са най-големите приключенци, супер спонтанни са, нямат план и винаги са на гребена на вълната. Искат да пробват всичко възможно, не спазват правила. Много са забавни, с тях ще се смеете много. Имат креативни идеи. Превръщат всяко излизане в незабравимо.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *