3 зодии, които са състезатели по природа

Тези зодиакални знаци просто не търпят да губят. За тях всичко е състезание, надпревара. Искат да изпъкват, да са прави и да излизат победители. Превръщат всеки спор и всяка ситуация в състезание, дори когато другите не искат. Те са смели, обичат предизвикателствата и са много страстни. Вижте кои са.

Овен

Имат силно его и държат винаги да са първи. Просто са много активни и енергични, не могат да стоят на едно място и трябва да действат. Искат да докажат правотата си, тъй като са инати и да са една крачка пред другите. Управлява ги Марс – планетата на действието, енергията и увереността. Овните са горди, затова ще се впуснат в състезание и няма да понесат загубата. Търсят тръпката и винаги се раздават като за последно. Те са първи в зодиака – това е символично, затова държат да са първи във всичко. Понякога са деца, леко наивни и импулсивни – пълни с енергия и решени да успеят. Страстни са и не се спират пред нищо.

Лъв

Кралете на зодиака са, искат да контролират всичко и винаги да са над другите. Те са родени лидери, знаят как да действат и да изпъкнат сред тълпата. Държат винаги да бъдат забелязани, вниманието да е съсредоточено върху тях, хората да им се възхищават – затова постигат успехи, надминават всички. Те също имат енергията на децата – страстни са, търсят приключенията, обичат да се доказват, да правят сцени, да творят. Изразяват себе си и искат целият свят да чуе за тях. Сцената им отива, чувстват се уверени там и държат да блеснат, да са най-добрите. Горделиви са, не трябва някой да посмее да нарани егото им. Знаят как да направят атмосферата забавна.

Стрелец

Тези зодии имат отговор за всичко. Много са любопитни, любознателни, общителни и обикновено имат голям опит. Затова винаги дават верния отговор, знаят какъв съвет да предложат, знаят как да реагират в напечена ситуация. Така самочувствието им расте и те имат нужда винаги да са многа активни, “спасителите”, най-добрите, запознатите и опитните. Обожават да приключенстват и държат да разкажат всичко, което им се е случило, да докажат, че водят най-страхотния живот. Управлявани са от Юпитер – планетата на късмета и образованието. Често печелят дори без да се стараят, просто са късметлии. Когато правят нещо или го правят перфектно и държат да спечелят, или не го правят изобщо. В стихията си са, когато се състезават.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *