3 зодии, които се държат много различно пред половинката си

Има зодиакални знаци, които се държат много различно пред различните хора – приятели, половинка, семейство, роднини, колеги, съученици, просто познати. Всеки понякога показва друга своя страна пред определени хора, но при тези зодии разликата е доста голяма. Те се опитват да впечатлят партньора или просто само пред него се осмеляват да покажат истинската си същност. Вижте кои са, според “Pink Villa”.

Близнаци

Те много често си менят настроението, стават различен човек за секунди и могат да се нагаждат спрямо ситуацията и хората около тях. Затова се казва, че Близнаците имат 2 лица. В един момент могат да са много социални и да говорят с всички непрекъснато, в друг – стават необщителни и се изолират. Обичат да се показват като спокойни, весели и да демонстрират, че не им пука от нищо и трудно могат да бъдат засегнати. Всъщност обаче, може дребни неща да ги изкарат от равновесие, да анализират много и да преувеличават. Приятелите им не познават тази тяхна страна, само половинката им може да я види, и то защото прекарва много време с тях и чак когато им е станала много близка. Приятелите не знаят, че Близнаците не са такива непукисти.

Дева

Девите са перфекционисти. Те обичат да бъдат практични, да мислят логично, гледат да са сериозни във всяка ситуация. Затова, често изглеждат по-студени, дистанцирани и прекалено фокусирани върху работата. Но само партньорът им знае, че всъщност те могат да са доста уязвими и чувствителни. Понякога изпадат в кризи пред половинката, избухват, емоционални са. Не искат никой друг да вижда тази тяхна страна и не я показват. Когато са влюбени, Девите стават и много романтични, което също изглежда странно за околните. Те правят жестове и изненади за половинката, размекват се, и това е шок за приятелите им.

Скорпион

Това са най-мистериозните и потайни зодии, така че не е изненада, че се държат съвсем различно пред половинката си. Скорпионите изглеждат уравновесени, спокойни, весели, палави и забавни, когато са навън. Играят го непукисти пред приятелите. Но, когато са с партньора, те изглеждат уязвими, срамежливи, тихи, сдържани, послушни. Ако заведат половинката при приятелите си, Скорпионите се държат много дистанцирано с дружките, не се забавляват и закачат толкова. Все едно приятелите им не са им близки, а са почти непознати. Но, това става, когато са много влюбени, отдадени на човека до себе си и искат връзката да продължи. Пред партньора те разкриват страховете си, споделят тайни  и показват истинската си същност. Не обичат да говорят много за връзката си пред други.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *