3 зодии, които ще получат целувка в полунощ на Нова година

Всеки се вълнува за посрещането на Нова година. Навсякъде е пълно със светлини, настроението е приповдигнато, шампанското се разлива и обикновено прекарваме този празник с любимите хора. Ето и за кои зодии новогодишната нощ ще е още по-специална и романтична, и те ще получат целувка в полунощ.

Телец

Любовта е с вас по време на целия празничен и зимен сезон. Телците са изключително чаровни и впечатляват всички в последно време. Но за тях има един по-специален човек, с когото ще прекарат 31 декември и 1 януари. Независимо дали са в сериозна връзка, дали от скоро излизат с някого или са необвързани, тези знаци ще се чувстват много обичани на Нова година. Ще си прекарат незабравимо и не само един човек ще поиска да ги целуне. Този, който заслужи целувката им, е човек, с когото или вече са заедно и вероятно ще прекарат живота си, или такъв, с когото им предстои емоционална, стабилна и много истинска връзка.

Рак

Някои целувки са продължителни, страстни, главозамайващи. Други са игриви, сладки, пленителни. Раците може да получат всякаква целувка в новогодишната нощ. Важното е, че каквато и да е тя, ще прехвърчат искри. Необвързаните Раци ще са в настроение за флиртове и ще са като магнит за околните. Толкова ще са очарователни, че и при тях ще има не само един кандидат за целувка на партито. Обвързаните ще се чувстват обичани и ще получат страхотна изненада от половинката.

Скорпион

Най-мистериозните знаци в зодиака ще привлекат огромно внимание към себе си, където и да празнуват. Ще бъдат забелязани веднага – още при влизането в дома, клуба, хижата и т.н. Венера, планетата на любовта, романтиката, красотата, флирта, ще е в първия дом на Скорпионите, което ще ги направи много съблазнителни и чаровни. Много хора ще се опитат да ги целунат, но обвързаните Скорпиони просто ще се отдадат на половинката си и няма да обръщат внимание на други. Ще изживеят приказна вечер с партьора, която дълго ще помнят. Освен целувка, необвързаните ще получат покана за среща и много комплименти.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *