3 зодии, които ще разбият сърцето на Овена

Първата зодия от зодиака е независима, огнена и много отдадена в любовта.

Когато Овенът открие подходящ за себе си партньор, той е готов да му се отдаде напълно. Привързват се силно и обичат страстно, но са и много раними, затова, ако връзката им се провали, го приемат емоционално.

Ето защо споделяме кои са трите зодии, които да избягвате в любовта, ако сте представител на зодията:

Близнаци

В случая на връзката между Близнаци и Овен нещата може да се стекат само в два варианта – или двамата да установят прекрасни отношения, за които всеки би им завидял, или връзката им да е тотален провал, който ще рани и двете страни силно.

Обикновено проблемите в отношенията им възникват от склонността на Близнаците да манипулират и лъжат – нещо, което крайно откровеният и отворен за разговори Овен не търпи.

Лъв

На идея двата огнени знака са добра комбинация, но често силните им характери се бият до такава степен, че проблемите между тях бързо стават невъзможни за игнориране.

Тяхната връзка е като бойно поле, затова и когато отношенията между Лъва и Овена се разпадат, това се случва с гръм и трясък, както и много наранени чувства.

Скорпион

За връзката на Скорпион и Овен, трябва да има табела “взривоопасно”. Двете зодии, управлявани от Марс, имат много страстни отношения – и в добрия, и в лошия смисъл на казаното. Емоциите между тези партньори са толкова силни, че продуктивната комуникация между тях е почти невъзможна и обикновено те прекарват цялата си връзка в караници.

Единственият възможен вариант двете зодии да спасят отношенията си е да бъдат напълно искрени един към друг и да са готови много да поработят над връзката си.

Три зодии, които най-добре си пасват с Овена:

Везни

Астролозите описват връзката на Овена и Везните като такава между сродни души. Почти невъзможно е двете зодии да не си прекарат добре, когато са заедно, и двамата се разбират отлично както като приятели, така и като партньори.

Овенът дава нужното внимание на Везните, докато те отвръщат на половинката си с искреност и отговорност към отношенията им.

Стрелец

Двете зодии се привличат, защото си приличат – и Овенът, и Стрелецът ценят едни и същи неща и могат да намерят много теми за разговори. Връзката им е забавна и дори малко щура, лишена от всякакво напрежение.

По душа са перфекционисти, затова и двете зодии влагат много труд да работят върху отношенията си постоянно.

Водолей

Само Овенът може така лесно да предизвика романтичната и нежна страна в принципно студения Водолей. Двете зодии силно ценят искреността във връзката и не търпят преструвките, затова и отношенията им са лишени от всякакви задни мисли – нещо, което се харесва и на Овена, и на Водолея.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *