3 зодии, скарани с романтиката

Тези зодии не си падат по романтичните жестове, изненади и сладникавите песни, подаръци, моменти. Те са независими, често поставят други неща преди любовта и не смятат романтиката за прекалено лигава. Предпочитат да показват обич по друг начин. Ето кои са, според “Times Of India”.

Водолей

Мразят да се включват в сладникави разговори, да обсъждат романтични жестове и да правят нещо романтично, за да угодят на партньора. Това им се струва излишно, изтъркано и ненужно. Предпочитат да водят задълбочени и интелектуални разговори – за света, планетите, Вселената, секса, различни каузи, протести, проблеми, политика и т.н. Емоционални са и се отдават на партньора, но определено не са романтици.

Близнаци

Романтиката не е присъща за тях по една причина – Близнаците прекалено много се страхуват какво ще помислят околните за тях. Не искат да изглеждат глупави, наивни, прекалено мили или лигави. Те са много социални, палави, игриви. Прекалено спонтанни са, за да измислят велики романтични жестове и да влагат толкова усилия във връзките. По-скоро са флиртаджии и не виждат за какво ще им послужи романтиката. Това е загуба на време за тях, трудно се отдават само на един човек.

Стрелец

Те са хора, които се концентрират основно върху себе си. Опитват се да си угодят, да се поглезят, фокусират се върху своите нужди и не мислят толкова за партньора. Не го поставят на първо място и не се сещат да правят романтични жестове. Предпочитат  да излизат, да пътуват, да се впуснат в приключения. Да отделят време за връзката и за изненади им се струва прекалено трудно. Самите те обичат някой да ги глези, но не са романтици.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *