3 зодии с късмет по време на Ретроградния Меркурий

Mеркурий е ретрограден до 12 юли. Обикновено този период носи проблеми и изпитания на хората, а и често по това време има неразбирателства. Но 3 от зодиите ще имат късмет през периода. Вижте кои са те.

Рак

Периодът ще е динамичен за Раците, очакват ги сътресения и промени, но всичко ще е за добро. Те ще се трансформират и ще станат такива, каквито искат. Заради това, което им се случва, ще могат да открият себе си, да осъзнаят колко сила имат и как да я използват. През периода ще се питат кои са, какви възгледи имат, какво защитават, и най-накрая ще намерят отговори на тези въпроси. Ще се преврънат в силни личности. Раците ще започнат да ценят себе си повече, ще се сбогуват със съмненията и ще станат уверени.

Скорпион

Може да се чувстват загубени през периода. На моменти няма да знаят по кой път да поемат, както и кое е добро и кое лошо за тях. Но всички тези драматични преживявания ще им докажат, че всичко се случва за добро и понякога трябва да се загубиш, за да се намериш отново. Скорпионите няма да имат карта, ще се чудят в коя посока да поемат, но трябва да си позволят да повярват в неизвестното. Чакат ги много нови преживявания и емоции. Такива, които не биха им се случили, ако ги е страх от непознатото. Нека са спонтанни и ще преживеят незабравими и чудесни неща.

Риби

Ще послушат инстинктите си и отново ще открият колко креативни са. Това няма да е лесен процес, тъй като в последно време Рибите се страхуваха да изразяват себе си, но сега се завръщат към корените си. Ще трябва да се преборят със страховете си и да спрат да се съмняват в себе си. Да не се страхуват да творят и да слушат сърцето си, това ще им донесе най-искрената радост. През периода много неща ще ги вдъхновяват и Рибите не трябва да крият чувствата и емоциите си, а да им се отдадат. Очакват ги магични моменти, да отворят сърцето си.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *