3 зодии ще преживеят тежка раздяла тази есен

Тази есен ще донесе нова любов за някои знаци, но за други ще се превърне в болезнен период, в следствие на тежка раздяла.

Някои хора може би не предполагат какво им вещаят звездите и към момента са спокойни с половинките си, но хороскопът им предрича лоща изненада. Вижте кои са трите зодии, които е твърде вероятно да преживеят раздяла до края на есента:

Близнаци

Представителите на този зодиакален знак могат да бъдат наречени късметлии. Те успяват да се измъкнат от такива трудни ситуации, които със сигурност не биха могли да направят без защитата на късмета.

Докато конкурентите и завистниците в отчаянието се опитват да разгадаят тайната на своя успех, Близнаците вече покоряват следващия връх.

Има само една област, в която не им върви особено – романтични отношения. Те непрекъснато се страхуват да не загубят любим човек, така че се стараят да запазят връзката си.

Много партньори започват да използват силната привързаност на Близнаците за егоистични цели. Въпреки че представителите на този зодиакален знак са много търпеливи, дори тяхното търпение рано или късно приключва.

Ако прекратят връзката си, то всичко е било обмислено повече от веднъж и тогава е било взето окончателното решение.

Тази есен в личния живот на Близнаците няма всичко да бъде толкова гладко, колкото им се иска.

В средата на сезона има огромна вероятност да прекратят връзката си. Но не изпадайте в отчаяние, защото харизмата на Близнаците ще им помогне да намерят друг партньор, с когото всичко може да се окаже много по-успешно.

Скорпион

Представителите на този зодиакален знак се отличават с доста гаден характер, с който не всеки партньор може да се справи.

Сила, упоритост, хитрост, проницателност, скептицизъм и песимизъм – тези качества помагат на Скорпионите да останат на на повърхността при плаване в бурното море на живота, но те не допринасят при търсенето на половинката им.

Представителите на този зодиакален знак дълго и скрупулно избират партньор. Те трудно издържат самотата, но лесно приключват с човек, който не споделя техните възгледи за живота.

Тази есен Скорпионите ще бъдат изправени пред поредното разочарование, но раздялата няма да разбие сърцето им, а ще ги приближи повече към търсенето на правилния човек. 

Стрелец

Енергичният Стрелец трудно понася самотата, затова сърцата им почти винаги са заети. След като приключат една връзка, те се насочват с главата напред към търсенето на нов партньор и почти нямат време за притеснения.

Представителите на този зодиакален знак обичат да идеализират своята сродна душа.

Колкото по-дълго са в една връзка, толкова по-дълбока е разликата между реалния човек и идеалния образ, измислен от Стрелеца. Когато осъзнава, колко се различава другата половина от идеите му, настъпва краят.

Стрелецът веднага тръгва в търсене на нов идеал. Представителите на този знак на зодиака не могат да се задоволят с малко. Връзката им е или пълна със страст, или скучна до невъзможност.

Във втория случай всичко свършва доста бързо. Решил да напусне, Стрелецът няма да промени решението си.

Към края на есента представителите на този зодиакален знак чакат поредната раздяла. Те няма да имат време за депресия, така че до началото на зимата е възможно отново да са на крилете на любовта./jenata.blitz.bg  

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *