3 места за сватба в Благоевград

Днес ще си поговорим за сватбата – едно от най-важните житейски събития. Ритуалът и светото тайнство на брака никога няма да станат клише, защото, ако има нещо в този живот, което си заслужава да отпразнуваме, то това е любовта. Всички млади влюбени имат вътрешната потребност да изкрещят на света колко се обичат и да погледнат своя годежен пръстен. Това е и причината да направим съпричастни всички наши близки и хора, които ни обичат, част от нашата любовна история. А, това може да се случи като влюбените сключат съдбите си в една, чрез брака и прекрасното празненство на сватбата.

Благоевград е град, който се намира на 100км. от София и е прекрасна локация да отпразнувате този ден. Намира се в подножието на планина Рила, но в същото време има способността дълго да „задържи” лятото и топлите температури. Тук ще Ви представим две места, на които можете да съберете близките си, независимо от броя им, и ще сте част от една истинска приказка.

СПА хотел Езерец Благоевград

Той се намира в един от по-крайните, но хубави квартали на града. Това е голям плюс за големи празненства, тъй като няма да създаде проблем с шума. Хотелът разполага с основен ресторант, панорамен ресторант и лятна градина с басейн. За топлите сезони и месеци, бихме Ви препоръчали красотата на лятната градина, която събира до 170 места, които ще се намират сред прекрасна зеленина и покрай басейна. Вечерната обстановка е олицетворение на чиста романтика. Панорамният ресторант е прекрасна опция за по-студентите дни. Капацитетът на хотела е достатъчно голям, че да събере в своите стаи и апартаменти, гостите, които ще искат да пренощуват след сватбеното парти. За пълното усещане за комфорт и създаване на максимално удоволствие, ще можете да се възползвате от СПА центъра и басейна. Обслужването е изцяло в интерес на клиента и с цел да създаде един незабравим ден.

Хотел парк Бачиново

Той се намира на 3км от града, в планински район в подножието на Рила. Това създава една приказна локация през зимата и прохладен оазис през лятото. Ресторантът през топлите сезони е изнесен на голяма и обширна тераса с изглед към гората и река Бистрица. Поемането на чист и прохладен въздух, съчетан с тази божествена гледка, прави мястото много предпочитано за сватби. Капацитетът на хотела също може да предложи нощувка на тези, които искат да останат и СПА център на разположение. Също така можете да си направите една приятна планинска разходка на следващия ден.

СПА хотел Орбита

Той също се намира на пет минути от града в планина Рила. Изложението и разположението му е приказно, изцяло с поглед към гората и планината, а в подножието им е басейнът към хотела. Прекрасна локация за уникална сватбена фотосесия и външно празненство през топлите месеци. В най-горещите дни на лятото, това е мястото за създаване на истинско шумно и весело парти и тих отдих на следващия ден. На територията на хотела и СПА зона, която е безплатно на разположение към всички гости.

Това са най-приказните места за сватбено празненство в Благоевград, които ще оставят ярък и красив спомен от този ден на Вас и гостите Ви.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *