3 неща, които не трябва да събличате по време на секс

По време на секс двамата партньори обикновено се озовават чисто голи в леглото.. Това ги кара да се чувстват по-близо един до друг в чисто физически план, а и дава възможност наистина да почувствате тялото на любимия.

Какво обаче ще кажете, ако ви споделим, че можете да правите секс и без да събличате всичките си дрехи. Оказва се, че някои неща е по-добре да си останат върху вас.

Експерти разкриха какво е добре да остане върху тялото ни по време на интимните ласки с любимия.

Секси чорапи и колан

Така една дама може да прикрие тлъсинките около корема си, а това би я накарало да се чувства много по-секси и да се отпусне. Може да оставите жартиерите на вас, а гледката ще е много по-възбуждаща за човека срещу вас. В такъв случай е редно да подчертаем, че трябва да сложите бикините си над жартиерите, за да няма засечки по време на интимните ви ласки.

Обувки

Женските крака изглеждат влудяващо сексапилно и елегантно, когато са в обувки с висок ток. Освен, че визуално издължават крака, те правят тялото ви да изглежда по стегнато и слабо. Бедрата ви се стягат, а това може да подлуди всеки представител на силния пол. Друг позитив на тези обувки е, ако дамата е значително по-ниска от половинката си. Така разликата ще бъде намалена, а някои от позите, в които сте изправени, ще бъдат ддоста по-удобни. Редно е да подчертаем и, че някои мъже имат фетиш към високи токчета и обичат дамата да стъпва с тях по гърба им. Да, странно е, но всеки си има предпочитания.

Бельо

В mного списания пише, че еротичното бельо може да бъде много по-възбуждащо дори и от гледката на чисто гола жена. Това е просто задължителен атрибут за всяка дама. Присъединяваме се към това мнение и дебело подчертаваме, че наличието на секси бельо е някак загадъчно и предизвикателно към мъжа срещу вас. Представителите на силния пол се възбуждат от това, че еротичният плат покрива най-интимните ви части. Тъй че не е нужно да се отървавате от бельото си по време на секс.

Сутиените също може да действат влудяващо на мъжете. Освен това те държат гърдите ви нагоре и правят формата им по-привлекателна. Ако не свалите сутиена, то няма да е нужно да се притеснявате как изглеждат гърдите ви по време на секс./jenata.blitz.bg

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *