3 причини да обмислите събиране с бившия тази Коледа

Коледа обича двойките, семействата, любовта, не обича самотата. Тя не е благосклонна към необвързаните и тези, които няма с кого да гледат романтичните коледни филми.
Поради тази причина, хората, които не са си и помисляли за събиране с бившата си половинка преди три месеца, внезапно може да осъзнаят, че са започнали да си мислят за него/нея.
След две седмици и десет питиета на партито в офиса по-късно, те са убедени, че са оставили любовта на живота им да се изплъзне. Това е ужасно романтично по това време на годината, особено ако се чувствате самотни.
Това е твърде познат сценарий за много хора, но какво ще стане, ако обратното е вярно: бившата ви половинка е била истинска и вие в крайна сметка бихте могли да заживеете щастливо след това?
Не си ли струва да поемете този риск, ако още го/я обичате? Да, но само при определени обстоятелства.
За това решение може да помогне известната сексоложка Трейси Кокс. Тя изброява някои добри причини да си поемете дълбоко дъх и да си дадете още един шанс.
1. Оставили сте го/я и сте осъзнали, че сте направили ужасна грешка
Както гласи известното клише, докато не загубим някого, не виждаме колко ценен и специален е той.
Ако не познавате някой, който е дори наполовина толкова мил, секси, красив, умен, вероятно много съжалявате за избора, който сте направили. От друга страна, Коледа е и време, когато хората отварят сърцето си за прошка.
2. Разделили сте се поради някаква причина, но тя вече не съществува
Можете да направите разумна оценка на шансовете ви за успех, като анализирате причините, поради които сте се разделили. Ако причина за раздялата ви са външни фактори, които вече не съществуват, си струва да опитате отново.
Стресът засяга способността на хората да мислят ясно и да вземат добри решения.
3. И двамата искате едно и също
Хората невинаги се влюбват със една и съща скорост, така че може би сте достигнали етапа, в който искате по-сериозно обвързване по-бързо, отколкото бившата ви половинка.
Времето, което прекарвате разделени, може да направи чудеса за тези, които не са сигурни дали са готови за следващия етап.
Липсата ви може да се окаже събуждането, което им е било необходимо. Ако мислите, че можете да им се доверите отново, това е ключът. Дори да не са ви оставили заради някой друг, те все пак са ви наранили. tialoto.bg

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *