3-те зодии, които са на крачка да изневерят

В живота на тези няколко зодии предстоят много трудни избори, големи изкушения и решения, които ще трябва да вземат сами. Любовта понякога не е достатъчна, често страстта надделява, но какво ще се случи… вижте сами!

ТЕЛЕЦ

Телците цял живот са стояли настрана от всякакви изкушения, от случайни флиртове и забежки, които да ги злепоставят както пред човека до тях, така и пред приятелите им. Никога не са разбирали хората, които предават половинките си. Винаги са смятали, че ако някога решат да имат друга връзка, просто ще приключат сегашната си – без да има наранени, без да има лъжи и драми. В случая обаче Съдбата ще ги постави пред ситуация, в която никога не са си представяли, че ще попаднат. Ще се влюбят лудо в нов човек, но и ще обичат безкрайно човека, с който са в момента. Дилемата ще бъде толкова трудна и мъчителна, че на Телците няма да им се вярва. Донякъде ще им се иска да се откъснат от изкушението, но от друга страна то ще бъде толкова силно, че ще се зачудят дали да не му се отдадат веднъж, за да видят какво ще усетят. Предстоят им много емоции и много трудни избори. Пожелаваме им късмет!

ЛЪВ

Представителите на тази зодия и друг път са били пред това да изневерят на половинката, с която са били в момента на изкушението, появило се в живота им. Чувството не им е чуждо, дори някои Лъвове са го правили, но случаят този път ще бъде много по-различен. Изкушението, което ще се появи в живота им, ще бъде много близък приятел на човека, с който имат връзка. Усещането за нередност ще е голямо, но от друга страна любопитството какво ще стане ще бъде още по-голямо. Ще преживеят няколко тайни срещи, ще имат интересни СМС-и посред нощ и тази игра ще ги влуди. Ще искат да стигнат до края, но дали ще го направят… ще зависи само от едно нещо – колко настоятелен ще бъде човека отсреща. Защото ангелите на Лъвовете са слаби и малко им трябва, за да стъпят накриво.

СКОРПИОН

Скорпионите са от зодиите, които не държат на всяка цена, ако някой изневери на тях, да го научават. Предпочитат, ако се е случило еднократно да си остане в миналото и да не разваля връзката им. В този ред на мисли смятат, че и ако тя изневерят веднъж, не е кой знае какво прегрешение и е по-добре да не казват. Това им дава известна доза свобода и са си оставили вратичка за едно единствено приключение, за да видят какво е да изпиташ такава страст и адреналин. Изкушението при тях ще се окаже човек, с който работят. По цял ден са заедно, имат закачки, усеща се напрежение и в една вечер, в която ще им се наложи да работят до късно, ще имат шанса да изневерят без никой да разбере. Ще бъде лудо, страстно и почти невъзможно да устоят. Какво ли ще се случи обаче… Скорпионите няма да знаят до последната секунда.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *