3-те зодии, които са покровителствани от висши сили

Астролозите вдигат рамене. Е, какво може да направите, ако един от знаците на Зодиака, показва пътя към любовта и късмета, докато други, напротив, се заблуждават?

Тук става въпрос за онези, които благодарение на покровителството на висшите сили лесно заобикалят всички прагове на живота.

Близнаци

Представителите на този зодиакален знак, лесно преминават, през живота, без да поглеждат назад. Всичко, което е планирано, до голяма степен е успех. Ако има проблем, решават бързо и локално. Не всички Близнаци си задават въпроса – откъде такъв късметът и невероятно количество жизнена енергия. Веднага се сещаме за факта, че са контролирани от висши сили.

Дева

Представителите на зодията са прагматични и точни, като калкулатор. Те имат всичко, дори план за живота съставен за години напред. Така в утрешния ден изглеждат спокойно и уверени. И всичко това е благодарение на факта, че са наблюдавани и ценени от висшите сили.

Стрелец

Стрелецът по право е роден в „ризата на доспехи“. Неговите ангели пазители са много силни и буквално от ранна възраст започват да го защитават. Стрелецът бяга от неприятности и някак се отървава винаги, макар и на косъм. Това, говори за невидимата сила, която винаги го закриля.

Когато се смята, че някой е много рисков или способен на нееднозначни действия, желателно е да си носи „ небесен амулет “.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *