Топ теми

3-те зодии, които ще се сгодят до края на 2021 г.

Годината ще бъде незабравима и много вълнуваща за тези няколко зодии, които ще кажат голямото „ДА“ на човека, който обичат. Ето кои са зодиите с късмет до края на 2021 година, които ще сложат пръстен на ръката си.

ОВЕН: Овните не очакват нещо много специално от тази година. Сърцето им е спокойно и щастливо, емоционално се чувстват чудесно и на мястото си, но просто не очакват нещо, което може да разтърси всичко и да направи щастието им още по-голямо. Винаги са си мечтали за този момент, в който ще знаят, че човекът до тях е човекът, с който ще искат да прекарат целия си живот. Усещането е незабравимо, особено когато сложиш пръстен на ръката си, който целият свят може да види и да разбере колко е голяма и специална любовта в живота им. Предложението ще прилича на сцена от романтичен филм! Ще има листенца от рози, чаши вино, залез и морски полъх, който ще направи момента истински специален и незабравим. И няма да им се вярва колко добре ще се усещат след това – нито миг колебание и само щастие ще завладее сърцата им.

РАК: Раците са зодия, която винаги е смятала, че има силна интуиция. Рядко можеш истински да изненадаш един Рак, който винаги знае, че нещо се крои и най-често се прави на изненадан. И през 2021 година ще се окажат наистина изненадани от предложението за брак, което им предстои. Любовта за тях винаги е нещо специално и ако не е такова – не остават в една връзка, само и само да не са сами. Избират партньорите си внимателно и винаги мислят за бъдещето, дали имат общи планове, сходни характери и дали връзката може да продължи завинаги. За щастие връзката им е тази, която са чакали винаги, а човекът – сродната им душа. Предложението за брак ще е толкова спонтанно, че няма да подозират нищо преди големия момент, който ще се случи в компанията на най-близките приятели и семейство. Ще е вълнуващо, всички ще ръкопляскат и ще плачат от щастие. Ще има много наздравици за истинската любов!

ДЕВА: Девите винаги са малко по-несигурни и колебливи в почти всичко, което правят. Те имат нужда от повече време, за да се уверят, че чувствата им са истински, че това е човекът за тях и че няма за какво да се притесняват. Винаги са си представяли, че когато някой им предложи брак, дори да кажат „ДА“, то ще бъде колебливо и придружено с много размисли след това. Обаче ще бъдат много изненадани, когато тази година ще кажат най-безрезервното си „ДА“ и ще се усетят толкова щастливи и сигурни, че няма да им се вярва. Предложението за брак ще дойде в един прекрасен летен ден, в друг град, на лунна светлина, без хора, на тиха музика и много емоции в душата. Мигът ще е приказен…!

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *