3-те зодии сред жените, които отмъкват чуждите мъже

Някои жени играят нечестно през целия си живот. Така както нямат влечение към даден мъж, изведнъж обвърже ли се, веднага се впускат към него като лъвици. Ето кои са те и защо трябва да се пазите от тях:

ТЕЛЕЦ: Жените Телци рядко знаят какво искат от живота. Най-често искат това, което другите искат или вече имат. Те винаги се колебаят повече за важните решения в живота, никога не са сигурни накъде да тръгнат и най-често са объркани и без посока. В любовта обичат да е трудно. Не си представят връзка, която започва изведнъж, безоблачна е и откровено скучна. Искат да има игра, да има трудности и да си заслужат тази любов. Често успяват да видят, че един мъж е стойностен и си струва, чак когато някоя тяхна позната се влюби в него. Тогава виждат, че наистина има за какво, оценяват качествата му и на мига го поискват за себе си. В началото играят като добри приятелки, на които този мъж може да сподели всичко. Малко, по малко обаче намират начин да му влязат под кожата и да му завъртят главата. Как успяват винаги е пълна мистерия! Но мъжът отсреща започва да изпитва колебания към връзката си, усеща влечение към Телците и сам не може да повярва какво се случва. В крайна сметка Телците почти винаги получават това, което са поискали за себе си.

ДЕВА: Девите са особено опасна зодия сред жените и винаги трябва да внимавате, ако около вашия мъж се навърта някоя представителка на този зодиакален знак. Девите добре знаят какво искат от живота и не искат нещо, което никой не желае. Те си мечтаят за някой, който вече е зает и искат той да ги пожелае. Така си подклаждат самочувствието! Смятат, че ако един обвързан мъж ги пожелае, въпреки че има достойна и красива жена до себе си, значи Девите я превъзхождат многократно. Така самочувствието им се помпа до небето и се чувстват много добре. Освен това преди години са им спретвали същия номер като човек, който много са обичали, си е тръгнал заради друга. Точно по тази причина искат да причинят същата болка на някой друг и да се докажат пред себе си – каквото повикало, такова се обадило. В живота на Девите е така! Освен това те смятат, че ако един мъж е щастлив във връзката си, не би се поддал на изкушението. Обаче Девите са толкова изкусителни, че няма как… накрая винаги получават това, което са си пожелали.

СКОРПИОН: Скорпионите не са свикнали да им е скучно в любовта. Ако е скучно, просто не е за тях! Те обичат да се заглеждат по „дивото“, защото „питомното“ им е много скучно. Омръзнало им е от романтици с празни приказки, които са толкова кротки, че при тях тръпка не съществува. Те обичат да си присвояват чужди мъже, просто защото е по-интересно и много по-вълнуващо. В началото много им харесва криенето, играта, стратегията и начина, по който си правят планове как да се случи това, което най-много искат. Освен това са сигруни, че мъжете са лесна плячка, затова и си падат по такива, които се дърпат и смятат, че ще останат верни на половинките си. Това, разбира се, никога не се случва, защото Скорпионите са много изкусителни, много секси и никой мъж не може да им устои просто ей така. В крайна сметка, когато се наситят на улова си, Скорпионите плавно преминават към следващия мъж, с който да направят живота си още по-интересен и вълнуващ. Много ги бива в тази игричка!

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *