HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

3-те най добри начина за премахване мастна тъкан от главата, ръцете, гърба, шията, краката

Мастната тъкан е кожен израстък, който може да се появи навсякъде по тялото, а се състои от натрупани мастни клетки. Предимно представлява само естетически проблем, който не вреди на вашето здраве.

Често се появява при лицата на възраст над 40 години, но няма правило .Често се появява на главата, ръцете, гърба, шията, краката около очите и на други части от тялото.

Лекарите съветват мастната тъкан да премахнете хирургически път, което е рутинна операция и не отнема повече от половин час. Но за тези, които не искат да легнат под скалпел, предлагаме няколко рецепти за природно лечение, които биха помогнали в повечето случаи.

Брашно и мед

От брашно и мед направете смес с дебелина от един см и размер необходим, за да се покрие цялата мастна тъкан. Получената смес не трябва да бъде твърде лепкава.

Нанесете сместа върху мастната тъкан и върху нея поставете хартиена кърпичка или марля, за да не ви се лепи по дрехите. Дръжте сместа на мястото 36 часа, а след това направете нова и отново го поставете на мастната тъкан. След седем дни, тъканта трябва да се спука и да изтече събралия се гной.

Прополис

Нанесете прополис на мястото и повтаряйте процедурата няколко дни.

Жълтък и сол

По този начин можете да премахнете тъкан за два-три дни. Смесете една жълтък с 2 супени лъжици сол и със сместа намажете на мастната тъкан. Добре втрийте на мястото три-четири пъти на ден.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *