Храни според кръвната група

Може ли храненето въз основа на кръвната ви група да ви помогне да се отслабнете и да станете по-здрави? Храни според кръвната група – това е идеята зад кръвната диета, създадена от науропат Питър Д’Адамо. Той твърди, че храните, които ядете, реагират химически с вашата кръвна група. Ако следвате диета, предназначена за вашата кръвна група, тялото ви ще усвоява храната по-ефективно. Ще отслабнете, ще имате повече енергия и ще се чувствате по-здрави. Какво да ядем според кръвната група

Ето какво препоръчва Д’Адамо за всеки тип:

Кръвна група О: Диета с високо съдържание на белтъчини, домашно пилешко месо, риба и зеленчуци. Препоръчват се различни добавки, за да помогнат при проблеми с корема и други характерни проблеми, за нулева кръвна група.

Кръвна група А: Диета без месо, базирана на плодове и зеленчуци, бобови растения и пълнозърнести храни – в идеалния случай, органични и пресни. Хората с кръв от тип А имат чувствителна имунна система.

Кръвна група Б: Избягвайте царевицата, пшеницата, елдата, лещата, доматите, фъстъците и сусамовите семена. Пилето също е проблематично, казва Д’Адамо. Той насърчава яденето на зелени зеленчуци, яйца, определени меса и млечни продукти с ниско съдържание на мазнини.

Кръвна група АБ: Храните върху които да се съсредоточите включват тофу, морски дарове, млечни продукти и зелени зеленчуци. Хората с кръв от тип AB са склонни да имат ниска стомашна киселина. Избягвайте кофеин, алкохол и пушени или сушени меса.

Ако още не знаете кръвната си група, ще трябва да разберете това. Резултатите ще определят точно какво трябва да направите. В зависимост от кръвната ви група може да се наложи да ограничите силно храните, които ядете. Вашата кръвна група ще определи вашия списък за пазаруване и вашият избор, когато се храните.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *