3D мигли – хитът на абитуриентските балове тази година, момчетата наблягат на прическа перчем встрани с гел

Небрежните кокове и дългите рокли отново са най-предпочитаните от абитуриентите в Разлог и Банско тази година. По-голямата част от момичетата са избрали за бала си нисък кок с по-едри къдри и пуснати кичури. Предпочитани са и по-високите кокове, особено за по-ниски дами. Малко са момичетата, които ще са с допълнителни удължения в косите си, както и тези, които са избрали косата да е пусната.
Зеленият, черният и бежовият цвят ще бъдат пък преобладаващите цветове на роклите. Малко са абитуриентите, които са избрали актуалните през миналата и по-миналата година цветове турскосиньо и червено. Почти няма да има и шарени тоалети. Като цяло тазгодишните абитуриентки са наблегнали на по-изчистени рокли, като акцентът отново е дантелата. По-голямата част от абитуриентките са с дантелена горна част и разкроена долна, без камъни или други аксесоари по тях. Малко са девойките, предпочели рокля тип русалка, въпреки че те остават доста желани от много момичета. Големите бижута също ще бъдат хит на бала тази година. Почти всяко момиче, чиято горна част на тоалета е тип бюстие или по-разголена, ще носи масивно широко колие. Големите обици, гривни и пръстени също ще са сред аксесоарите на абитуриентките. Относно обувките най-предпочитаните тази година са блестящите – златисти или сребристи, в комбинация със същата чанта.
Хитът тази година са 3D миглите, с каквито ще бъде почти всяка абитуриентка. Тенденцията относно грима се запазва както миналата година – тежък, силен грим, като предпочитан е опушеният. Не толкова кичозен ще бъде маникюрът на девойките. Те ще наблегнат предимно на заоблен френски маникюр, с по-малко декорации по него като камъчета или 3D елементи.
Въпреки суетността покрай абитуриентските балове зрелостниците са станали по-разумни и по-пестеливи в сравнение с минали години, споделят фризьори от района, които имат пряк контакт с момичетата.
“Абитуриентките ограничават броя на пробните прически, не купуват толкова скъпи аксесоари, дори и роклите им са на прилични цени. От момичетата, които са при мен, знам, че почти всички абитуриентки ще бъдат с рокли от порядъка на 500-600 лв. Малко са тези, които ще бъдат с по-скъпи тоалети. Преди години е имало абитуриенти с рокли, струващи няколко хиляди. Сега не съм чула някой да е купил толкова скъпа рокля”, каза фризьорката Ирина Загорчина от Банско.
Интересното тази година е, че много момчета също са резервирали час при фризьор за абитуриентския си бал. От бранша коментират, че с всяка изминала година момчетата стават все по-суетни и също прибягват до услугите на фризьор. Най-масовата прическа при силния пол ще бъде перчем встрани или нагоре, оформен с много гел. Има и такива, които ще бъдат с висока опашка или плитка отгоре и бръснати встрани. За тази цел някои момчета пускат по-дълга коса в горната част (на темето), която да се върже на опашка или да се сплете.
Акцентът в тоалетите на момчетата тази година ще бъдат цветните ризи, предимно с папийонки, спортно елегантни обувки, а предпочитаните цветове за костюм са черно, тъмносиньо и сиво
ЯНА ЙОРДАНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *