4 години Мариана Векилска кръшкала на мъжа си с Врачански

Водещата Мариана Векилска се оказа скрита лимонка. Телевизионерката периодично кръшкала на доскорошния си съпруг Симеон Колев с актьора Калин Врачански, а аферата им е с давност поне от четири-пет години, мълви се из светските среди.

Покрай последните си двама мъже Векилска се очертава като ново попълнение в отбора на родните кугърки – демек дами в зряла възраст, които харесват по-младички мъже. И докато разликата със Симо, бащата на сина ѝ Момчил, бе само три години, то когато 44-годишната Векилска е тръгнала в първи клас, новият ѝ любовник Врачански тъкмо се е родил.

Поне от половин година Векилска не живее с мъжа си, коментират телевизионери. Приблизително оттогава Векилска и Колев не са се появявали заедно на публични места, не присъстват и на снимките, които Мариана споделя в социалните мрежи от пътешествията си из страната.
Мариана и Симо бяха пример за идеално семейство, но бракът им забуксува, когато преди четири години палавата водеща бе спипана да се целува с театрала Врачански. Още тогава Колев приготвил молбата за развода, но с мили очи съпругата му го омилостивила и го заблудила, че милувките в нощния бар не били това, което изглежда на пръв поглед.

Векилска обаче не могла да забрави актьора. Ако се вярва на пикантните слухове, Мариана и Калин продължили да се срещат тайно, като Врачански търпеливо изчакал бракът на любимата му да се изчерпи с течение на времето. Това била и причината звездата от “Стъклен дом” така и да не се впусне в нова сериозна връзка след раздялата си с актрисата Силвия Петкова. Блондинът никога не се е оплаквал от липса на внимание от нежния пол, но предпочитал улегналата Мариана пред 20-годишни силиконки.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *