4 грешки, които допускат жените, когато си търсят мъж

„Защо съм необвързана?“ Може би всяка жена, която от дълго време не може да намери партньор си задава този въпрос. Понякога е стечение на обстоятелствата да се намери точният човек в точният момент, но се случва да допускаме едни и същи грешки, които намаляват шанса ни да създадем връзка още в самото начало. Вижте кои са едни от най-често допусканите женски грешки.

Вашите любовни срещи приличат по-скоро на интервю за работа
Ако вие не сте особено флиртуваща, мъжът с когото се срещате може да остане с усещането, че не присъства на среща с потенциална партньорка. Не е добре да го подлагате на разпит и да му задавате въпроси като „Колко деца искаш да имаш“, „Готов ли си за брак“ и т.н. Обикновено жените задават тези въпроси, за да отсеят грешния партньор. Разбира се, че тези въпроси са важни, но е важно да се опитате да ги задържите поне в първите няколко седмици. Вместо това флиртувайте, бъдете игриви, но умерени. Срещите ви трябва да са приятни, а не дипломатични, стегнати и скучни.

Опитвате се да се състезавате с него
Ако от дълго време сте сама или сте жена, която е амбициозна, свикнала е да разчита предимно на себе си, вероятно искате да демонстрирате силата на характера си и своята независимост пред представителите на силния пол. Това не е лошо, но трябва да знаете кога да спрете. Не е нужно да се състезавате с мъжа, с когото излизате – кой има повече постигнати успехи, кой е материално независим. Говорете за своите постижения, покажете, че се гордеете, но не оставяйте впечатление, че не се нуждаете от мъжка подкрепа и грижа.

Забравяте да флиртувате
Поглед в очите, комплимент, демонстриране на добро настроение, позитивизъм, да се смеете на шегите му. Мъжете харесват това. Всички тези женски похвати, които не изискват кой знае какви усилия ще ви направят по-привлекателна, желана компания.

Не правите намеци
Тук не става въпрос за сексуални намеци. Така например, оказва се, че харесвате една и съща група, изпълнител, актьор и т.н. За да продължите темата и да отворите нов повод за среща, която да е надграждане, може да кажете „Мисля, че скоро ще имат концерт у нас.“, „Сега има нова постановка с него“. Много е възможно на тези ваши реплики, той да отговори с покана да отидете на концерта или постановката.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *