Refan-728×90-July-2019
Refan-728×90-July-2019
Refan-728×90-July-2019

4 двойки зодии, които са истински приятели

якои хора просто много си пасват като характери, имат общи интереси, разбират се дори без думи и знаят, че могат да разчитат един на друг. Те говорят с часове, без да се уморят, имат много забавни истории заедно и се покрепят. Ето между кои зодии има най-здрави приятелства.

Овен и Лъв

Чувстват се супер комфортно, когато са заедно, могат да си говорят за всичко. Огнени знаци са и си приличат. Затова лесно се разбират един друг, имат подобни маниери и характери. Забавляват се заедно.

Телец и Лъв

Представителите и на двата зодиакални знака са доминиращи личности и са сериозни. Телците обаче са по-възприемчиви и понякога леко мързеливи – Лъвът ги кара да се стегнат, а и той често им помага с отговорностите. Лъвът пък обича да е център на внимание и да получава комплименти – Телците винаги се отблагодаряват и много държат на приятелите си.

Стрелец и Близнаци

Тези знаци вероятно създават най-силното и истинско приятелство от всички други зодии. Приличат си по това, че са много забавни, спонтанни, обичат приключенията, не стоят дълго на едно място и са невероятно любопитни. Винаги измислят нещо ново и много се веселят, когато са заедно.

Лъв и Скорпион

По принцип имат различни характери – Скорпионът е воден знак – по-чувствителен и потаен, Лъвът е огнен – по-открит, търсещ внимание и по-стабилен. Но имат и някои сходства, които ги правят близки – огромни инати са, затова се разбират един с друг. Изключително решителни и амбициозни са. Лъвовете успокояват Скорпионите и им помагат да не са толкова арогантни и песимистични, а Скорпионите показват на Лъвовете, че победата не е на всяка цена и има по-важни неща от кариерата и отговорностите, като семейство, приятели, обич.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *