4 зодии, за които ОКТОМВРИ ще е магичен

Есента вече официално е тук и първият по-студен месец ще донесе магични преживявания и много щастие на 4 от зодиакалните знаци. През октомври природата е изключително красива и някои зодии ще се радват на романтични разходки и прекрасни моменти с приятелите навън и по заведения. А и в края на месеца се празнува Хелоуин, които ще донесе вълшебства на част от знаците в зодиака и ще ги накара да се почувстват живи и пълни с енергия. Ето за кои зодии месецът ще бъде страхотен.

Близнаци

Графикът им ще е пълен през месеца, почти няма да има ден, за който да нямат някакви планове. Хубовото е, че ще ги канят все на вълнуващи и интересни събития, които Близнаците дълго ще запомнят. Затова и не трябва да отказват покани – ще си изкарват страхотно, ще имат поводи за празнуване, ще срещат нови хора. Те винаги ще са в центъра на вниманието, ще събират погледите и ще блестят. Ще са като знаменитости. Към края на месеца ще имат емоции и на работното място или в училище. Ще бъдат затрупани с повече задачи и отговорности, но това е нещо, което ще ги амбицира. Ще се занимават с нещо интересно и ще покажат колко добри са всъщност. Ще защитават мнението си.

Рак

Миналия месец беше изтощителен за Раците и те бяха мрачни и разстроени. В началото на октомври нещата за тях се променят и настроението им става все по-добро. Месецът ще е изпълнен със страсти за тези зодии. Очакват ги романтични изненади, незабравими срещи, страстни вечери. Раците ще станат все по-креативни и ще усещат тръпка, когато са с любимия човек. Необвързаните ще срещнат някой, който ще разтопи сърцето им. Към средата на месеца ще постигат успехи в кариерата или образованието. Има задачи, с които трябва да се справят и те ще успеят. Хубаво е да си поставят граници и да бъдат по-настоятелни и уверени.

Везни

Везните са сред зодиите, които най-много обичат своя рожден ден и които го чакат с нетърпение. Тези, които празнуват през октомври, вече са много развълнувани и не е напразно – преживяването ще е вълшебно. През този месец финансовото им състояние ще се подобри и ще се грижат за парите си. Още в първите дни на октомври Везните ще усетят, че копнеят за комфорт, домашен уют, повече почивка. И ще прекарват повече време вкъщи с любимите си хора. Ще релаксират, ще ходят на гости у приятели, ще се глезят с вкусотии. Ще искат да се наслаждават на малките неща. В средата на месеца ще усетят, че връзките, които са създали, са много силни и стабилни и имат прекрасни хора в живота си.

Скорпион

През септември Скорпионите се бяха отдали на мечтите си, анализираха живота си, почиваха си, презареждаха батериите и търсеха вдъхновение. Есента е техният сезон и сега те се завръщат на сцената по-силни и мъдри. През миналия месец предпочитаха да са повече сами, но сега ще имат нужда да разпуснат, отново да се виждат често с приятели, близки и любимия човек. На 3 октомври Меркурий влиза в техния знак и ги прави много чаровни, никой няма да може да им устои, където и да се появят. Ще впечатляват всеки и ще имат страстни преживявания. Ще станат по-уверени в себе си и ще печелят симпатиите.Скорпионите ще имат незабравим Хелоуин – ще оберат погледите, ще срещнат специален човек или ще създадат още по-силна връзка с партньора.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *