4 зодии, които крият чувствата си

Tези зодии рядко казват това, което им е на сърцето. Те крият чувствата си, гледат да не показват много емоции, трудно ще разберете кога са радостни, изненадани, тъжни, развълнувани, влюбени или ядосани. Вижте кои са те, според “Pink Villa”.

Водолей

Водолеите са индивидуалисти, гледат да избягват драматичните ситуации, за да не избухнат. Искат да останат спокойни, да са уравновесени и да се отдадат на каузите, в които вярват. Служат си с логиката и мразят да изразяват емоции публично. Става им неудобно, ако го направят. Вижда им се плашещо да се открият пред нящого, но трябва да показват емоции поне пред най-близките.

Дева

Перфекционистите на зодиака. Те също не обичат да показват емоциите си и да издават какво чувстват, освен ако не е наложително. Искат да са организирани, дисциплинирани, хладнокръвни. Изглеждат като стоици и сякаш лесно се справят с много неща, но всъщност в тях бушуват много емоции. Страх ги е да покажат своята уязвимост.

Козирог

Точно както Девите, Козирозите са познати като отговорни, сериозни и са големи работохолици. Не искат да изглеждат слаби и прекалено чувствителни, практични са и предпочитат да се доверяват на разума. Мислят, че емоциите могат да им попречат да сбъднат мечтите си. Рядко говорят за чувствата си, правят го само пред най-близкия човек.

Скорпион

Скорпионите са много страстни зодии, изпитват много емоции и са чувствителни, но малко хора знаят това. Тези зодии не изразяват емоциите си, за да не изгубят контрол и да не изглеждат уязвими. Много им е трудно да повярват на хората, затова рядко споделят, особено лични неща. Хората мислят, че Скорпионите са арогантни, а те всъщност се страхуват от предателство.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *