4 зодии, които лъжат във връзките

Има няколко зодии, които успяват да лъжат партньора си, дори връзката да е сериозна. Те не могат да искрени във всеки момент, страхуват се да кажат истината и нараняват половинката с прикриване. Вижте кои са те, според “Pink Villa”.

Близнаци

Те са зодиите, които най-често лъжат партньорите си. Не искат да ги нараняват, да създават драми и затова крият някои неща, за да има мир. Искат връзката да е спокойна, да не се натоварват, затова и щадят чувствата на човека до себе си и му спестяват определени неща. Така или иначе, не обичат сериозните връзки.

Риби

Тези знаци много обичат своите партньори, романтици са, копнеят за голяма любов и сериозна връзка. Но в същото време – често се колебаят и не споделят директно с партньора си от какво се нуждаят. Не казват съвсем открито какво искат и мислят, служат си с някои дребни лъжи, за да получат своето. Използват стратегии.

Везни

Представителите на Везните са много чаровни хора, общителни, забавни, мили. Заради своите чар и харизма, те понякога успяват да манипулират хората, дори без да си го поставят за цел. Обичат хармонията, искат отношенията да са гладки и спокойни, гледат да избегнат споровете, затова не споделят всичко и често лъжат.

Рак

Раците често лъжат във връзките, защото самите те не могат да приемат истината. Не си признават, ако са направили грешка, прикриват някои неща. Влюбват се много бързо и силно и не искат да загубят партньора, заради неща, които им се струват дреболии. Много са емоционални и бързо биват наранявани.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *