4 зодии, които не се притесняват за килограмите си

Тези зодиакални знаци приемат тялото си такова, каквото е. Те се грижат за него, но не искат да си докарват прекалено голямо напрежение и нонстоп да следят за калориите, килограмите, да се вманиачават във фитнеса. Те харесват фигурата си, дори когато не е идеална и не се стремят да се впишат в днешните стандарти за красота. Ето и кои са те.

Телец

Те имат реална представа и оценка за себе си и знаят как да направят така, че дадат най-доброто, на което са способни. Дори да са качили някой излишен килограм, ще се облекат така ефектно, че да не се забележи или ще направят впечатление с аксесоарите си. Те обичат тялото си и се грижат добре за него. Могат да превърнат и най-скучната рокля в супер актуална и стилна, просто имат усет за мода. Чревоугодници са, рядко се ограничават.

Близнаци

Близнаците са толкова позитивно настроени и жизнерадостни, което влияе добре и на фигурата им. Те могат да заглушат негативните коментари за тялото си и да не обръщат внимание. Заменят самокритичността с любов и уважение към себе си, с мили думи, с оптимизъм. Не смятат, че тялото им може да изглежда зле и че красотата зависи само от фигурата – знаят, че зависи повече от себеуважението и любовта.

Лъв

Тези зодии също са положително настроени, що се касае до фигурата им. Този техен позитивизъм им помага да са много уверени, харизматични и да изглеждат смели – така никой не може да каже нищо негативно за тялото им, дори да не са в най-добарата си форма. А и те са горделиви – когато мислят за нещата, които не харесват, никога не споменават външния си вид или теглото си. Лъвовете се фокусират над прекрасните си качества, ценят себе си и дори се възхищават на себе си.

Стрелец

Стрелците са най-големите оптимисти на зодиака и най-лъчезарните зодии, затова изобщо не се притесняват за килограмите си. Те са положително настроени във всички сфери, мразят негативната енергия и затова гледат да обграждат себе си със позитивни и весели хора. Не понасят критици, не искат някой да им разваля настроението. Не се стремят към перфектната фигура, а приемат себе си каквито са и се обичат. Оценяват тялото си и му дават каквото поиска.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *