4 зодии, които обичат експериментите в спалнята

Tези зодии обичат секса и са склонни да пробват нови неща в спалнята. Те искат да експериментират, готови са за диви изпълнения и винаги си прекарват много забавно с партньора. Вижте кои са, според “Elite Daily”.

Овен

Огнени знаци са и не е учудващо, че са много страстни и пламенни в леглото. Ухажването и гушкането не са тяхната специалност, Овните обикновено прибързват, искат нещата веднага да станат пикантни и мръснишки, не го карат бавно и полека. За тях сексът не е само израз на любов, а по-скоро преследване на удоволствието. Тези зодии действат, не мислят много и винаги търсят приключението, затова обичат да изпробват нови неща в спалнята. Изразяват фантазиите си и омайват партньора с изпълнението си.

Близнаци

Зодиите, които внимават за най-кратко време и могат да запазят концентрация само за малко. Затова Близнаците не чакат, а действат и се забавляват. Тези въздушни знаци непрекъснато търсят нова тръпка, вълнение, ново предизвикателство. В леглото винаги искат да изпробват нещо ново, търсят различното, не искат да им става скучно и всеки път да си прекарват времето с половинката по еднакъв начин. Не им харесва обикновеното. Изпробват много различни пози, дори най-трудните, които не всички хора биха се съгласили да опитат.

Скорпион

Не е тайна, че Скорпионите са най-сексуалните зодии. Като водни знаци, те са много страстни и почти винаги е сигурно, че ще шашнат партньора, когато са с него в леглото и той ще запомни преживяването. Понякога пропускат любовната игра и ви сварват неподготвени; готови са на всичко за вълнуващо преживяване. Но не бързат много, подаряват чувствено, диво и продължително еротично изпълнение. Отдават се на половинката и се безстрашни, що се касае до пробването на нови неща.

Стрелец

Те са откриватели, винаги търсят новото и различното, харесва им да пробват нестандартни неща. Стрелците търсят иновативни начини да доставят удоволствие на половинката си. Не признават граници и правила, опитват всичко. Дори когато имат трудности с определена поза или играчка, не се предават. Харесва им тръпката и винаги са готови за приключения в леглото. С тях преживяването е забавно. Не се страхуват от непознатото, гъвкави са и биха осъществили фантазиите ви.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *