4 зодии, които постоянно пишат на партньора

Когато тези зодии са обвързани, те непрекъснато пишат на партньора. Питат го как минава учебния или работния ден, следят плановете му, пращат му сладки снимки, гифчета, картинки, емотиконки. Затрупват го с внимание. Вижте и кои са те.

Риби

Рибите много държат на своя партньор, мили и любвеобилни са. Имат силна интуиция и не искат да губят човека до себе си. Имат нужда постоянно да са в контакт с него, да му напомнят колко го обичат и държат на него и да са сигурни, че той изпитва същото. Цялото им внимание е насочено върху него. Те споделят всичко със своя човек, дори най-шантавите си идеи, затова му пишат всичко, което им хрумне на момента. Очакват гаджето веднага да им отговори.

Близнаци

Те не са от зодиите, които търсят много сериозна връзка. Но когато са с някого обичат постоянно да общуват с него, дори чрез съобщения. Просто защото са много разговорливи и социални. Искат винаги да поддържат някакъв разговор и да знаят всичко, което се случва с партньора им. Импулсивни са, затова също пишат на всякакви теми и споделят най-лудите си идеи. Постоянно правят някакви шеги и развеселяват гаджето си.

Рак

Тези зодии просто имат нужда от вниманието на партньора, затова го затрупват със съобщения. Те искат да се уверят, че са най-важният човек в живота на половинката си и затова не искат да изпускат нищо. Разпитват гаджето постоянно, искат да научат всичко, което се случва с него, искат да го предразположат да споделя. Пращат любовни обяснения, емотикони, сладки картинки. По този начин усещат близостта със своя човек. Много са мили и нежни. Веднага отговарят на съобщенията.

Лъв

Лъвовете обичат да са център на внимание. Знаят, че за да заслужат това, те трябва също да обсипват партньора с внимание. Затова му пишат по цял ден. Не ги интересува дали гаджето е на работа, на училище, на лекар, на конференция – те му пишат и му казват, че им липсва. Уведомяват го за всичко, което им се случва. Лъвовете обичат да изпращат и много сладки селфита на своя човек – такива, които не биха споделили с друг. Ентусиазирани са и копнеят за любов.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *