4 зодии, които предпочитат кратките връзки

За тези зодии е по-хубаво да имат краткотрайна връзка. Те не вярват във вечната любов, трудно им е да се отдадат само на един човек дълго време, а и не могат да се разкрият напълно пред половинката. Избягват драмата, затова предпочитат флирта, розовия период на връзките и т.н. Вижте кои са те, според “Times of India”.

Овен

За Овните дългите и сериозни връзки могат да бъдат доста натоварващи. Те водят забързан живот, не остават на едно място, импулсивни са и не могат да владеят емоциите си. Затова – не са стабилни партньори. Инати са и им е трудно дълго да се съобразяват с друг човек. Обичат тръпката, вълнението и затова връзките им са кратки. Намират си партньори, които също са спонтанни и импулсивни.

Близнаци

Много любопитни, палави, игриви. Близнаците са приключенци, в ума им винаги има хиляди мисли и идеи. Обичат да ходят на екскурзии, да опитват нови неща, да общуват с много хора. Много бързо си сменят мненията. Един човек може да им изглежда много привлекателен днес, а утре изобщо да не им прави впечатление. Трудно им е да останат на едно място и да се отдадат само на един човек. Живеят за партитата, тръпката, но не искат да се натоварват с дълги връзки и проблемите, които носят те.

Лъв

Тези зодии винаги доминират и не обичат да слушат какво им казва някой друг. Дългите и сериозни връзки се основават на добра комуникация между партньорите и правене на компромиси. Това е изпитание за Лъвовете. Те искат да става тяхното, да са почитани, уважавани и не правят компромиси със себе си. А и са доста чаровни и общителни, обичат да флиртуват и да получават внимание – така се чувстват живи.

Стрелец

Стрелците са най-големите приключенци в зодиака. Те копнеят за живот, изпълнен с пътувания, предизвикателства, вълнение. Много са забавни, търсят тръпката, постоянно са в движение и рядко ще ги видите в сериозна и продължителна връзка. Трудно им е да оставят свободата си, искат постоянно да усещат тръпка. Предпочитат да се лутат, да живеят на различни места, да се запознават с много нови хора.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *