4 зодии, които са емоционални вампири

Емоционалните вампири са онези хора от нашето общество, които преследват своите користни цели и “изпиват” цялата енергия на хората, с които общуват. Вкопчат ли се в някого, те му действат така, че късметът да бяга от него. 

Тези хора поддържат в себе си силна ярост и гняв. Стремят се да си създадат образ на вечните жертви, които всеки да съжалява, но всъщност чрез това манипулират хората. Въпреки че твърдят, че може да се разчита на тях, при първата възможност ще се убедите, че са ви излъгали. 

Астролозите смятат, че представителите на дадени зодии най-големите емоционални вампири.

Ето Топ 4: 

1. Дева

Хората, родени под този знак, се смятат за емоционални вампири, защото прекалено много съдят хората. А това определено натоварва и кара някои да странят от тях. Девите казват това, което им е на сърцето и не се съобразяват с това, че могат да наранят чувствата на другите. Въобще не ги интересуват последствията от техните действия. Понякога народно натрапват недостатъците на хората само и само, за да прикрият своите. 

2. Рак 

Представителите на тази зодия бързо стават емоционални насилници, защото твърде много се месят в живота на хората. Раците обвиняват другите за своите провали, които им пречат да бъдат щастливи. Единственият начин да не бъдат токсични за хората, е да станат независими и по-отговорни.

3. Стрелец

Хората, носещи този знак, имат невероятната способност да се настанят в живота на другия в неочакван момент и да си тръгнат изневиделица. Стрелците карат обкръжението им да се чувства страхотнои и в следващия момент могат да разрушат цялата идилия като избягат. Когато си в тяхната компания никога не знаеш какво да очакваш. Свързани статии

4. Овен 

Емоционални вампири, които изливат гнева и безсилието си върху най-близките си. Те работят усилено и рядко могат да се похвалят със свободно време, но имат ли го, са склонни “да отровят живота” на тези, които са около тях. Постоянно мърморят за най-различни неща и дори и да се опитате да им помогнете, никога няма да са доволни. 
 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *