HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

4-рите зодии с НОВА ВРЪЗКА през декември

Ако сте необвързани и търсите своята сродна душа или усещате, че е време за сериозна промяна в любовен план, вижте дали най-големият късмет ще се падне на вас.

Близнаци
Може да забравите за самотата. В любовен план ви очаква нещо наистина страхотно! Намирате се в много ползотворен период за личностното си развитие. Може би вече сте срещнали специалния човек, но съвсем скоро ще се отдадете един на друг и ще се радвате на нова щастлива връзка. Огледайте се около себе си, защото той е там близо до вас.

Везни
Има човек, който определено не ви е безразличен. Той ще види и разпознае намеците ви. Ще имате възможност за тайни срещи и стартиране на страстни сексуални отношения. Дали тази връзка ще бъде сериозна или ще е просто секс, ще зависи само от вас. Ще намерите страхотен начин да стоплите тялото и душата си през идните студени месеци.

Козирог
Нов човек ще влезе и във вашия живот съвсем неочаквано. Нещата между вас ще се развият много бързо и това ще ви изненада. Ще се чувствате превъзбудени и много влюбени. Може да се окаже любов от пръв поглед, която определено ще се превърне в нова, важна и сериозна връзка. Не се съмнявайте в развитието на нещата помежду ви.

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *