4 секс пози, които жените не обичат

Мъжете могат и да си мислят, че винаги знаят какво правят, но истината е друга. Те имат доста пропуски в познанията за жените и какво им харесва в секса. Това са няколко пози, по които повечето жени изобщо не си падат.

1. Ездачката

Точно така, твърде уморителна е! Макар и да изглежда секси и на вас да ви харесва, повечето жени чувстат ужасна умора и напрежение в бедрата, когато са отгоре. По този начин тотално забравят за оргазма си и удоволствието от секса. Ако само помогнете на партньорката си с ръце и я повдигате, за да не върши тя цялата работа, може да смекчите положението.

2. Кучешката… грубо

О, жените обичат тази поза, но не и в случаите, в които дърпате косата и, удряте я силно по дупето или я сграбчвате грубо за кръста. Прекалената доминантност понякога може да граничи с унижението, а и самата поза “помага” за това. А жените са доста чувствителни на тази тема, за това трябва да имате някои граници, които да спазвате.

3. 69

Почти няма жена, която да се чувства комфортно в тази поза. Замисляли ли сте се каква гледка се открива пред жената, когато е там долу под такъв ъгъл? Нека да ви кажем, че е не е най-приятната на света. Освен това дори да имаме малко коремче, точно тази поза ще го представи в най-лошата му увиснала страна. Минусите са повече от плюсовете. Поне според жените.

4. Всяка поза на твърда повърхност

Мъже, порно филмите и фантазиите ви често нямат нищо общо с реалността. Всяка поза, в която сме легнали по гръб на масата, на кухненския плод или на пода, ни причинява много болка. Може да не я усетим по време на секса, но натъртванията в областта на кръста напомнят за себе си в следващите няколко дни. Подложете няколко възглавници и се погрижете за нас.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *