4 секс пози след секцио

Появата на бебето е време, в което освен всичко останало, преосмисляме и интимността с партньора. Двойките често се борят с намаляващото сексуално желание, заради умората, грижите, физическите промени след раждането. Често след като са изминали няколко седмици след раждането на бебето, сексът може да бъде недотам приятен, особено ако се е наложило секцио. Това не бива да ви отдалечава от сексуалните ласки и приятните изживявания. Сексът позволява да експериментирате. Споделяме 4 пози за чувствено изживяване след секцио, а може би вие ще откриете и други.

Поза „Лъжички“
Тази секс поза е подходяща не само за сутрешно изживяване или за онези мързеливи дни. След секцио изживяването, което ще получите с нея е приятно, вълнуващо и задоволително. Ако сте любители на аналния секс, в секс поза „лъжички“ може да се отпуснете максимално.
Партньорът ви лесно достига до вашата G-точка и разбира се ръцете му са свободни, за да стимулират клитора ви, както и другите ерогенни зони. Максимум удоволствие без болка и напрежение.

Секс поза „На ръба“
И то буквално! В тази секс поза може да правите секс навсякъде – на спалнята, на кухненския плот, масата и т. н. Важно е височината да бъде удобна и за двама ви и да направите повърхността максимално комфортна с меки възглавници.
Просто се настанете удобно на ръба, обгърнете с бедра любимия и оставете той да определя темпото. Секс поза, която позволява дълбоко проникване и минимален натиск върху белега.

Изправена „Кучешка“ поза
Традиционната „кучешка“ секс поза би могла да не бъде толкова комфортна след секцио. Но не е нужно да се отказвате от нея, просто променете стила ѝ. Застанете срещу стена, маса, кухненски плот. Наведете се напред, но много по-малко, отколкото се изисква при традиционната поза. След като партньорът ви проникне, ще има възможността достатъчно да ви гали, целува, което ще направи изживяването още по-чувствено.

Поза „Люлка“
Дори позата „ездачка“ да ви е любима, ще трябва да мине време преди да се върнете към нея. Ето защо пробвайте секс поза „люлка“. Тя е чувствена и позволява да следите емоциите на половинката си и тя вашите. Двамата партньори сядат един срещу друг на спалнята, като трябва да го обгърнете с бедрата си. Може да контролирате темпото и силата на движенията. Партньорът ще ви подкрепя с ръце. Една нова форма на интимност, пише аз-жената.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *