4-те най-опасни дни през април 2019-та

Важно е винаги да сте наясно не само с благоприятните, но и с най-опасните дни от всеки месец. Това ще ви помогне да избегнете ненужни проблеми в делата и любовта, както и да постигнете хармония с другите.

Днес ще ви разкрием кои точно са най-неблагоприятните дни от настоящия месец и така ще ви помогнем да се отървете от неприятностите и да подобрите настроението си в най-опасните дни на април. 

Опитайте се тези дни да държите кормилото на живота си здраво и да се занимавате само с неща, които ви носят вътрешна хармония и спокойствие. Не започвайте важни дела в тези дни и не провокирайте хората около себе си.


10 април – началото на ретроградното движение на Юпитер – Юпитер е своенравна планета, така че обратното му движение ще бъде доста опасно, но проблемите могат да бъдат предотвратени. Поради факта, че Юпитер е сравнително далеч, той няма да повлияе на нашия ум рязко и бързо.

Той постепенно ще се опита да изключи интуицията и да промени настройката на хората, но в повечето случаи тези негови опити ще останат незабележими. В този ден основната опасност идва от дълбините на нашето съзнание, така че не е необходимо да очакваме опасността от другите,а от самите нас и нашите мисли. Опитайте се да останете верни на принципите си и да не променяте плановете си на 10 април и следващите няколко дни до 12-ти. Това е много важно за тези, които не искат да се сблъскват с проблеми.

17 април – денят на самотата – Всеки контакт с хората може да доведе до големи проблеми. Луната ще бъде в опозиция с Венера, която ще доведе до проблеми в сферата на любовта. Този аспект ще зарази хората с ниско самочувствие и повишена умора, така че всяка физическа работа ще изисква голямо количество енергия.

Астролозите препоръчват да не карате с други хора пред всички, на публични места. Особено ако става въпрос за любовни проблеми, е хубаво да не предприемате важни стъпки в каквато и да е посока в този ден.

19 април – пълнолуние – Пълнолунието ще бъде доста опасен момент от месеца. Повишената активност на Луната ще се окаже в противопоставяне на Слънцето. Подобен конфликт между двете най-мощни енергии ще се отрази негативно на повечето от ежедневните дейности. Астролозите и експертите силно препоръчват да не се рискуват на този ден.

Не бива да сте небрежни, хубаво е да правите всичко последователно, без да бързате. Не си струва да провокирате о, по-добре е да бъдете възможно най-приятелски настроени. 

28 април – денят на творческата стагнация – на този ден са възможни проблеми в сферата на бизнеса и любовта. Особено при хората, които все още са в търсене на половинка. Ако се занимавате с всякакъв вид творческа дейност също днес работата няма да ви спори и е по-добре да отложите задачите си за друг ден. Не се опитвайте да изненадвате хората в този ден: астролозите съветват да се фокусирате върху общуването с приятели и семейство.

loading...Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *