HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

4 факта за мамините синчета

Ново запознанство? Първа среща, трепети и позитивни емоции? След определено време обаче разбирате, че има характер на типично мамино синче.

Да продължите ли отношенията си с този човек или да сложите край докато е време?

Помислете внимателно, а преди това се запознайте с тези 4 факта, характерни за мамините синчета.

1. Единствената жена в живота му? Със сигурност няма да сте вие

Маминото синче обожава майка си. Разбира се в това няма нищо неприемливо, но в един момент се стига до ситуации, които не са съвсем подходящи за зрял мъж. Ако очаквате такъв, със сигурност подобен тип човек няма да ви се стори по вкуса. Той се държи като малко дете, що се отнася до майка му. Дори и да има мнение, противоположно на нейното, няма да го изрече, а кротко ще се съгласи. Изникне ли конфликт между вас и майка му, бъдете сигурни, че шансът да разсъди трезво и да потуши неприятната ситуация е минимален. По-скоро ще ви обвини в безброй неща и съответно ще се застъпи здраво за жената на живота си.

2. Не е свикнал да прави нещо за друг човек

Маминото синче е свикнало майка му да пере, готви, чисти и да внася ред. Когато имате семейство с такъв човек, той непрекъснато ще ви натяква как не правиш тези неща като майка му…независимо дали ще го прави пряко или косвено, очаквайте го. И тъй като е свикнал тези неща да ги върши друг, този човек по-скоро ще бъде гост в дома ви, отколкото партньор.

3. Ще бъдете непрекъснато сравнявана с неговата майка

Дали става въпрос за начина, по който приготвяте супата, или за навизите ви, този мъж винаги ще ви сравнява с майка си. Той щч очаква да вършите нещата, ако не по един и същ, то по

4. Ще се отнася с вас като с принцеса

Макар че досега изредихме само негативите от това да излизате с мамино синче, това всъщност не е толкова лошо. Една негова положителна черта е, че той знае как да се отнася към жените. Мъже, които са близки с майките си, обикновено са сладки, чувствителни, разбиращи и щедри. Тяхната връзка с майка им може да ви влудява понякога, но ако искате един мъж да се държи с вас като с принцеса, тогава няма да сбъркате.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *