40 дни без Методи Бачев

Животът изгуби срещу смъртта, но паметта ще спечели срещу небитието. Настана време на мъка, болка, безмерна скръб и много въпроси. Шокът от загубата е неописуем. Да те върнем – невъзможно, да те забравим – никога!

Обичаше този хубав свят, изпълнен бе с прекрасни мечти. Остави светла диря с високите си професионални успехи, всеотдайност, пословичната си доброта, любов и ЧОВЕЧНОСТ. Духът и паметта ти остават, те имат свой живот във всеки от нас.

Ще продължаваш да си тук – сега и завинаги – единствен и неповторим, оставаш наша духовна опора, пример и пътеводна звезда. Ще бъдем твърди в нещастието, горди и щастливи, че те имахме, ще скърбим за теб, с цялата си любов и уважение. Докато ни има ще те носим в сърцата си ище останеш част от живота ни.

С благодарност и признателност свеждаме глави пред твоя кратък, смислен, достойно изживян живот, пред твоето голямо, любящо и щедро сърце. Появи се на този свят с желание, посрещнахме те с голяма любов и радост, а беше принуден да си заминеш без време, без причина, в добро здраве. Поклон, дълбок поклон пред твоята светла памет!

Липсваш ни много! Обичаме те!

Възпоменанието ще се състои

на 14.07.2020 г. от 10:00 часа

на гробищния парк в гр. Симитли.

Курбан – 11:00 часа, Бар „ЕГО“.

ОТ ОПЕЧАЛЕНИТЕ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *