4000 лампички светнаха на елхата в Перник

Стотици перничани се стекоха в центъра на града, за да наблюдават традиционното запалване на светлините на коледната елха пред Мемориалния комплекс. Светлините по традиция бяха запалени от кмета на града д-р Вяра Церовска. 4000 лампички осветиха новата 10- метрова коледна елха тази вечер на центъра в Перник. Целият площад “Кракра” се окъпа в настроение и блясък от пищната заря, която озари небето. По традиция светлините на празничното дърво запали кметът на Общината Вяра Церовска, придружена от красивата Снежанка и палави джудженца.

“Нека вашите мечти и най-съкровени желания да се сбъднат през новата година. Нека 2018-та да влезе в домовете ви с много късмет, лично и семейно щастие, мир и любов. Да отворим сърцата си за искрица доброта и разбирателство, благосклонност и човещина, обич и оптимизъм”, пожела на перничани кметът Вяра Церовска.

Както всяка година и този път в празничната вечер бяха раздадени 1000 парчета от огромната баница с късмети, които зарадваха и малки и големи.

На парчето с късметче за града ни пишеше: ”Да бъде Коледата ни незабравима , а 2018-та година неповторима! Да сме здрави, весели, засмени и от Бог благословени! Нека да се сбъднат нашите мечти, бликащи сега и в сърцата ни да няма място за тъга! Щастливи да растат децата и късмет да ги следва навред , догодина – до амина”.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *