Хороскоп за годината на Белия Метален Бик (Бивол) за всички знаци

Китайската нова година започва на 12 февруари 2021-а и ще продължи до 30 януари 2022-а. Вижте каква е прогнозата за отделните зодии според астролога Петя Георгиева.

Плъх (Мишка)

За Мишката ще е най-добре, ако в годината на Бика намали темпото и сведе активността само до дейности, подобряващи личния ѝ живот. Тя е хитра и пресметлива, което не е по вкуса на благородния и откровен Бик.

Най-полезно за Мишката ще е през първите няколко месеца да се опита да възстанови силите и да стабилизира здравето си. След това ще може да се отдаде на професионалното си развитие, повишаване на знанията и подобряване на уменията. В края на годината със сигурност ще има с какво да се похвали в професионален план.

Бик (Бивол)

Бикът в собствената си година е съвсем естествено да се чувства „у дома си“. Ще се наложи да се справи с доста затруднения, но той е упорит, праволинеен, издръжлив и нищо не би го отклонило от избраната посока. И колкото и странно да изглежда, консервативността му, качество, което обикновено не се преценява като положително, ще се окаже повече от полезно. Бикът няма да предприема резки промени и по този начин ще се предпази от фатални грешки.

Неприятности ще помрачат личния живот на Бика. Парадоксалното е, че той сам ще си ги причини, затъвайки в прословутия си работохолизъм и игнорирайки романтичния живот. Той знае, че трудът е основен източник на приходи и е готов да се труди неуморно, но в своята си година е желателно да отдели време и за обучение. Ще подобри методите си на работа и ще получи същите или по-високи приходи, но с по-малко усилия. Ще разполага с повече свободно време за себе си и за семейството, което ще го избави от упреците на близките.

Тигър

Тигърът е любител на рисковете и авантюрите, а подобно поведение никак не се нрави на Бика. Независимо от всичко обаче Тигърът няма никакво намерение да променя характера си и през тази година почти непрекъснато ще се хвърля в разни „приключения“. Доколко ще прецени резултатите от тях е един съвсем друг въпрос, при това с доста неясен отговор и ако не овладее желанието си да преследва силни усещания, Тигърът може да претърпи куп провали. Най-уязвима зона за него ще са финансите.

От една страна заради любовта към разнообразието, която може да го подтикне непрекъснато да сменя работата си, без да има истинска необходимост от това. И от друга, заради влечението му към експериментите, които вместо печалби може да предизвикат сериозни и трудни за възстановяване загуби. В случай, че успее да обуздае буйния си нрав и престане да си „изпробва късмета“ макар и за малко, Тигърът би могъл да напредне в служебната йерархия при това не с една, а с няколко крачки изведнъж. Основна заплаха за личните отношения са проявите на ревност и склонността към краткотрайни флиртове от страна на Тигъра.

Заек (Котка)

За предпазливия и разсъдлив Заек годината ще е наистина вълшебна. Заекът е наблюдателен, не особено смел и реализира идеите си тихомълком. Точно това негово умение да напредва незабелязано и безшумно ще му е изключително полезно в годината на Бика. Той ще се намира на точното място в точния момент и ще предприема промените крачка по крачка, без да се хвали, без да привлича вниманието и съответно без да си създава врагове, освен естествените, които той познава и от които умее да се пази.

Професионалните успехи ще постигне минавайки по „най-краткия път“, без особени усилия. Ще реализира повече от една своя мечта, а за някои от тях няма да похарчи и стотинка. Напълно в синхрон с професионалните успехи ще са и личните отношения. Обвързан или не, Заекът винаги ще е заобиколен от хора, които обича и които значат нещо за него.

Дракон

През тази година Драконът ще трябва да докаже, че се е поучил от грешките си и е готов да усвои уроците, които до момента е подминавал с пренебрежение. Ангажиментите му ще са такива, че ще се налага не само да ги изпълнява, а и да ги потвърждава, популяризира и стабилизира. А още по-важното е, че не бива да се главозамайва от успехите си и да рискува необосновано.

Доходите му ще се повишат, ако покаже предприемчивост и познания. Ще успее да реализира плановете си, но ще се наложи често да преодолява бюрократични бариери. В личен план Драконът ще получи не малко бонуси. Дали ще ги използва максимално зависи изцяло от мъдростта му.

Змия

Змията е индивидуалист, тя не обича да се съобразява с никого и с нищо. Обикновено успява много ловко да се „хлъзне“ покрай правилата и да провежда собствените си тактики, без да изпитва чувство на вина. Бикът не толерира подобно поведение. Не би помогнал на Змията в труден момент, но и не би ѝ попречил. Ще я остави да допусне грешките си и да понесе отговорността за тях. От друга страна, Змията е мъдра, прозорлива, последователна и логична. Следва целите си методично, умее да си подбира подходящи партньори и ще напредне в бизнеса с тяхна помощ.

Що се отнася до промените, към част от тях ще я принудят обстоятелствата, а за други ще трябва да събере смелост и да организира сама. Най-вероятно ще са свързани с местоживеенето и личния ѝ живот. В началото е почти сигурно, че няма да ѝ харесат, но в края на годината ще получи очакваната награда за усилията си и ще осъзнае ползата от инициативата, която е проявила.

Кон

Издръжливостта е отличително качество на Коня и ако го комбинира с упоритост, методичност и последователност, силите ще му стигнат да осъществи всичките си желания. И най-важното, естествено, е да ориентира енергията си към съзидателни дейности.

Конят няма да има нужда от ловкост или хитрост, а от правилна ориентация и наблюдателност. Само така ще разбере кога и как да използва момента. За професионалния напредък ще трябва да положи усилия, но за старанието си Конят ще получи очакваните приходи, с които, ако си е поставил за цел, ще може да си осигури нов дом.

Арена на спорове и противоречия ще са личните отношения, където прибързаните решения не са за предпочитане. Конят е чаровник и е почти сигурно, че ще се завихри в повече от един вълнуващ флирт, независимо дали има или няма постоянен партньор. В годината на Бика самотните Коне най-после ще намерят спътник в живота си.

Коза (Овца)

Не може да се каже, че Козата и Бика са в дружелюбни отношения, което подсказва, че годината няма да е лесна, но няма и да е скучна. Обаче Козата е боец, интуицията ѝ е силна, тя не се плаши от трудности и ще намери начин да се измъкне от критичните ситуации. Ще финализира промени, които отдавна подготвя както в професионален, така и в личен план. Може да премине на нова длъжност, на ново работно място или въобще в нова структура, в която позицията ѝ ще е по-устойчива от предишната.

Събитията в личния живот също ще са динамични. Някои ще чуят звъна на сватбените камбани, а други пък окончателно ще прекратят връзката си. Хубавото е, че и едните, и другите ще вземат решенията си обмислено и няма да съжаляват за последствията. В интерес на Козата е да не създава интриги и да избягва недоразуменията с близките си.

Маймуна

Отношенията между Маймуната и Бика са неутрални и лишени от всякаква емоция. При тях няма конфликт на интересите, стига да спазват здравословна дистанция помежду си. Като се знае, че Маймуната не е любител на правилата и обикновено прави каквото си иска, лесно можем да се досетим, че за нея ще е най-безопасно да не се мярка в полезрението на Бика. И понеже тя е достатъчно хитра и предпазлива, най-вероятно ще направи точно това.

За Маймуната годината ясно и отчетливо ще е разделена на две. Първата половина ще е наситена с непредвидени събития, в които даже на хитрата Маймуна на моменти ще е трудно да се ориентира. Тя е адаптивна и ако не успее да се възползва от тях, най-малкото ще се измъкне, без да преживее особени сътресения.

В средата на лятото напрежението ще се покачи максимално, след което рязко ще спадне. За Маймуната ще настъпи период на заслужено спокойствие, стабилност и почивка, в който ще може да подреди мислите, плановете, отношенията, финансите и да се представи в най-добрата си светлина. Ще получи интересни оферти, които не бива да пропуска.

Петел

Петелът е силно социален и уверено може да се каже, че за него годината ще е благополучна. Тайната е, че той ще успее да привлече и обедини около себе си много привърженици, които на драго сърце ще му съдействат да реализира дори най-екзотичните си идеи. А още по-интересен е фактът, че от най-екзотичните си идеи Петелът ще получи най-високи приходи.

Условието, към което задължително трябва да се придържа е да довършва започнатото и да работи старателно, отделяйки достатъчно внимание на детайлите. Дали необвързаните Петли ще попаднат на „подходящата кокошка“ не се знае, но семейните положително ще имат поне едно ново попълнение.

Куче

Със сигурност може да се каже, че за Кучето годината ще е спокойна, предсказуема, едва ли не скучна. Промените в професионално отношение (ако изобщо ги има) ще зависят изцяло от желанието му, ще са старателно подготвени и ще се случват плавно. По тази причина финансовото състояние на Кучето ще е стабилно.

Единствените затруднения, с които на Кучето може да му се наложи да се справя, ще са собствените му противоречиви мисли. Неумението му да дефинира ясно целите си и съответно начина на постигането им. Защото, как да стигнеш до някъде, като всъщност не знаеш къде искаш да отидеш. И понеже Кучето компенсира липсата на цел с инициатива и енергия, то ще ги ориентира към подреждане на личния си живот.

Изглаждането на противоречията и уреждането на взаимоотношенията често ще са задача номер едно, която при това ще бъде изпълнена повече от добре. За необвързаните, които твърдо са решили да създадат семейство препоръката е да се съобразят с финансовото си състояние.

Глиган (Свиня)

И Глиганът като Бика не обича промените, старае се да организира живота си така, че да си осигури стабилност и комфорт. Но независимо от това, в живота на Глигана ще се случат или по-точно ще нахлуят доста новости. На първо място ще привлече към себе си нови приятели. Глиганът изглежда непроницаем, но всъщност е дълбокомислен. Идеите му обикновено са комбинация от самобитност и прагматизъм и точно затова му осигуряват почитатели. С тяхна помощ ще разшири влиянието и ще подобри финансовото си състояние до степен, в която да си позволи достатъчно развлечения.

Изненади няма да липсват и в личен план. Глиганът ще се помири с хора, с които преди време е прекратил отношенията си, заричайки се, че ще е завинаги. Независимо дали е семеен или не, Глиганът трябва да се въздържа от неконтролирани сексуални връзки, от флиртове и извънбрачни интриги, да не се поддава на съблазни, защото ще изпадне в много глупава ситуация и ще се наложи да обяснява причините за постъпките си.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *