48-годишен мъж е пребит в Якоруда след солиден запой с приятели

48-годишен мъж от разложкото село Баня е пребит миналата нощ в Якоруда. Съби П. е настанен в болница с множество травми и съмнение за комоцио.

Сигналът за мъж в безпомощно състояние е подаден на спешния телефон около 01:30 часа вчера. Съби П. е открит да лежи на площада в Якоруда, пребит от бой. На място се е отзовал екип на местния Спешен център, който го транспортирал до разложката болница. При прегледите е установено, че пострадалият е с контузии в областта на гръдния кош, получени най-вероятно при побоя, и рана на главата, има съмнение и за комоцио.

Въпреки първоначалния отказ на пострадалия да бъде хоспитализиран, той е настанен за наблюдение в МБАЛ – Разлог. Мъжът е бил солидно почерпен и не е бил в състояние да даде обяснения за случилото се, отказал е съдействие и на полицията.

По информация на „Струма” битият е бил на гости на свой роднина, който живее в Якоруда. Вечерта седнал на маса с компания от няколко местни мъже. След солиден запой се стигнало до пререкания, а оттам и до физическа саморазправа, при която Съби П. е бит от местните и изоставен да лежи на площада.

За случая е подаден сигнал в полицията и е стартирала проверка. Работи се по установяване самоличността на всички мъже от компанията, както и по установяване на всички факти и обстоятелства, довели до инцидента.

ИВА ГЕОРГИЕВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *