HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Внучката на кмета на Логодаш Пл. Червенков – Пламена, на 4-ия си рожден ден не поиска играчки, а мъдро пожела на всички да са здрави и по-добри

С 20 близки, роднини и приятели на семейството и с много деца чества 4-ия си рожден ден Пламена Червенкова, която е първото внуче на логодажкия кмет Пламен Червенков. Темата на празника беше взаимствана от известното детско филмче „Пау Патрул“, а тортата с млечен крем също беше тематична. Гостите пристигаха на тържеството с много подаръци и топли усмивки, малката рожденичка ги посрещаше лично с думите „добре дошли“, но за нея най-голямата радост беше да играе  с приятелите си.

Освен че носи името на дядо си, малката Плами е наследила от него подчертан дипломатичен усет, това стана ясно, когато дойде времето да духне свещичките и да си пожелае нещо. За всеобща учуда, тя не поиска играчки, книжки и материални блага, а пожела на всички гости да бъдат здрави и по-добри, което силно впечатли присъстващите.

На празника присъстваха щастливият дядо Пламен Червенков, съпругата му Елена, която е местен технолог, родителите на Пламенка – Станислав и Славяна, кумата Валя Багашка и всички лели и баби. Там бяха и синът на шефа на „Напоителни системи” Спас Лазаров – Станимир, съпругата му Мирослава и синът им Димитър, които са близки приятели на младото семейство Червенкови.

ВЕРОНИКА ТЕМЕЛКОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *