5 ДНИ СЛЕД ТЕЖКИЯ ИНЦИДЕНТ В САНДАНСКИ! Състоянието на прегазеното на тротоара 6-г. момче остава тежко

Състоянието на прегазеното на тротоара от автомобил, шофиран от 73-г. пенсионер, 6-годишно момче в Сандански остава тежко. Детето остава в Клиниката по детска реанимация в спешната болница“Пирогов“, провеждат се интензивни грижи за овладяване на политравмите, съобщи говорителят на болницата Мария Пойразова.
Тя поясни, че детето е прието в изключително тежко състояние. Провежда му се лечение от екип начело с доц. д-р Румяна Андонова.
Припомняме, че 6-годишното дете бе преведено със специализираната линейка на “Пирогов” от болницата в Сандански, където бе извършена животоспасяваща операция за овладяване на вътрешен кръвоизлив от коремна травма.
Момченцето преди 5 дни беше блъснато от 73-годишния шофьор Стойко Янев, който се движел с несъобразена скорост в затворена за ремонт отсечка. Инцидентът стана в сряда сутринта. Докато детето било на тротоара и чакало майка си и по-малкото си братче да пазаруват в близкия магазин, е блъснато от 73-годишния шофьор. Тогава в. „Струма“ подробно разясни за обстоятелствата, довели до тежкия инцидент.
Водачът бе задържан и освободен под гаранция от 1200 лева. Здравословното състояние на мъжа е влошено, обясниха от прокуратурата и поясниха, че размерът на гаранцията е съобразен с доходите на възрастния човек, който е пенсионер.
ЕКИП „СТРУМА“

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *