5 знака, че първата ви среща трябва да бъде последна

Някои дами са доста критични към поведението на околните и лесно се разочароват от грешките на потенциалния партньор още от първата среща.

Но има и по-доверчиви жени, които пренебрегват някои сигнали и успяват да си изгубят времето с още няколко срещи, докато разберат, че са попаднали на грешния човек.

Ако ви се е случвало нещо подобно и не винаги успявате да разберете, че вашият човек не става, по-добре се допитайте до тези 5 съвета:

1. Той контролира разговора изцяло

Ако той не ви дава възможност да се изкажете спокойно, нервничи и ви прекъсва, значи е човек, който никога не приема чуждото мнение. Това би могло да се окаже голяма пречка в отношенията ви – внимавайте.

2. Той се хвали твърде много

Ако той акцентира над своите положителни качества, много внимавайте! Обикновено се оказва, че това са най-големите му недостатъци, които отчаяно се опитва да прикрие.

3. Той споделя твърде лични неща или е резервиран

И двете крайности говорят, че си имате работа с човек, който никак не може да преценява ситуацията.

Ако той ви споделя прекалено лична информация, за която вие изобщо не питате (и може би все още не искате да знаете) или пък е прекалено потаен и усещате, че се дразни на каквито и да било въпроси, това вещае проблеми в комуникацията и занапред.

4. Той не спира да говори за предишната си връзка

Ако при всяка удобна възможнот той споменава бившата си партньорка, дава примери с нейното поведение или още по-лошо – сравнява ви с нея, това значи, че изобщо не я е забравил.

Страданието, което все още го мъчи може да се отрази пагубно на началото на вашите отношения. Може би му трябва време и не е готов за нови отношения.

5. Той бърза със сексуалните намеци

Целувка на първата среща? Ако се виждате за първи път или не се познавате добре, може би дори това изглежда избързано, но ако получите покана за гости или сексуални намеци толкова бързо, той със сигурност не си прави планове да ви впечатли.

Щом е готов да рискува с подобни предложения, значи просто иска да получи секс с минимални усилия – не се доверявайте.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *