5 знака, че сте влюбени в грешния човек

Много хора знаят, че е нужно много, за да се поддържа една щастлива и балансирана връзка – любов, доверие, състрадание, смях, дълбока връзка, уважение и много други. За жалост, много от нас не могат да разпознаят, когато са влюбени в грешния човек.

За да създавате щастливи и балансирани връзки, трябва да разберете не само какво искате от другия човек, но и какво не искате. За да добиете представа за тези неща, понякога ще трябва да преминере през връзки, които не вървят. Ето как да разберете дали сте в такава:

Не се чувствате комфортно да прекарвате време разделени

В началото на всяка връзка е нормално да искате да прекарвате колкото се може повече време заедно. Всичко ви се струва ново и интересно и почти обожавате новия си партньор. След известно време обичате половинката си все така силно, но е нормално да искате са прекарате малко време сами със себе си. Това ви помага да израствате като личност.

Половинката ви е огромна част от вашия живот, но не трябва да е целият ви живот. Ако нещата станат прекалено уседнали и еднакви, ще започнете да търсите някаква нова тръпка. За да не се случи това, е важно да прекарвате време с приятели и да имате хобите. Така всеки ще се развива и ще поддържате интереса един към друг жив.

Ако не ви е комфортно да сте разделени дори след няколко месеца, това може да е знак, че не си вярвате един на друг достатъчно.

Не знаете как да накарате другия да се почувства обичан

Различни неща карат всеки човек да се чувства обичан. Ако не можете да си дадете един на друг това, което искате, значи, че сте с неправилният човек. Разберете, че дори нещо малко като чаша кафе може да зарадва другия изключително много. За да се опознаете и да сте наясно с това какво обича другия, комуникацията е ключов елемент. Не очаквайте отсрещният човек да чете мислите ви. С времето ще се научите какво прави другият щастлив.

Живеете в миналото

Да се фокусирате на това как другият човек е сбъркал в миналото само може да навреди на една връзка. Ако това е случаят, просто си тръгнете. Нищо добро няма да излезе от това да се обвинявате постоянно един друг и да сте злопаметни.

Не споделяте цялата истина

Когото и да попитате кое е най-важното нещо в една връзка, те ще ви кажат, че това е доверието. Ако двама човека не си вярват, основите на връзката ви лесно ще се сринат щом истината излезе наяве. Здравословната връзка означава двама човека да се чувстват спокойно да споделят дори най-тъмните си тайни един с друг.

Не можете да се справяте с проблемите

В живота и във връзките постоянно изникват всякакви проблеми, които изискват решения. Да знаете как да действате в такива моменти заздравява връзката ви и ви помага да се развивате и растете заедно. Ако с половинката ви не мжете да работите в екип и да се справяте с трудностите, значи не сте подходящи един за друг. Истинската любов и правилният човек ви очакват някъде там.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *