5 знака, че той ще ви предложи скоро

Предложението за брак е сериозна крачка, която не се взима лесно. Падането на колене и подаването на кутийка с пръстен е нещо, за което много жени си мечтаят. Въпреки това, то невинаги може да е вълнуващо и за двете страни.

Ако излизате с един мъж дълго време и сте сигурна, че той наистина ви обича и иска семейство, то годежът е нещо, което трябва да очаквате съвсем скоро. Да, въпросът е как и къде ще ви предложи, с какво ще сте облечена, дали ще може да кажете „ДА“, както многото пъти, когато сте си мечтали за този момент.

Когато любопитството на жената за предложението е по-голямо, тя може да изпадне в конфузни ситуации. Ако сте запознати със стила на мъжа си, може би ще го „хванете в крачка“, подготвяйки изненадата, но в противен случай само ще го отблъснете като му натяквате, че е крайно време да минете под венчило.

Има няколко основни неща, по които може да се досетите, че скоро ще получите предложение за брак.

Ето за какво да внимавате:

1. Той ви оглежда ръцете и ви пита за любимия пръстен

Повечето мъже не се интересуват от бижута. Е, някои определено имат вкус, но други купуват „каквото им попадне“ в магазина и понякога то не е по вкуса на жената. Ако до момента той не се е интересувал защо носите само сребро или имитационна бижутерия, но изведнъж рязко започва да разпитва дали пръстенът на ръката ви е любимият и от какво е направен, то определено е намислил нещо.

За да се опитва да научи максимално повече информация за това какви пръстени харесвате и оглежда ръцете ви, той иска всичко да е перфектно и да открие най-подходящия годежен пръстен. Има и случаи, в които мъжът може да коментира бижу, което негов приятел е купил, за да научи повече за вашия стил, пише Tialoto.bg.

2. Твърде нервен е

За да изненадаш любимия човек и направиш предложение за брак, особено пред очевидци, се изисква голяма организация. А това създава излишни нерви у мъжа. Партньорът ви може непрекъснато да проверява часовника си, да потропва неконтролируемо с обувки или да си чати с някой, криейки от вас. Тези симптоми могат да ви подскажат, че той изпипва детайлите и скоро ще чуете въпроса: „Ще се омъжиш ли за мен?“.

3. Иска да се сближи с роднините ви

Няма по-хубаво от това да чуете от човека, когото обичате, че има по-сериозни планове за живота, при това с вас. Ако непременно иска да се запознае с родителите ви още в самото начало и често ги кани където живеете, той цели да се сближи с тях и да получи благословията им.

Когато половинката ви излиза с вашите родители или братя/сестри без да ви вика, то има нещо съмнително или нещо, което те искат да скрият от вас. Защо не това да е предложение за брак, в което са замесени най-близките ви?!

4. Той ви пита завоалирано за брака

Дори и да сте с него достатъчно дълго и сте му показала, че държите на него, той може би се чувства неуверен и иска да е сигурен в чувствата ви. Има няколко начина да ви попита завоалирано дали искате да станете негова жена. Това например може да е като си играете с детето на приятелите в парка и той ви каже, че ви отива или нещо от сорта: „Искаш ли и ние да си имаме едно момченце?“ или „Ти ще бъдеш страхотна майка“. Така същевременно ви намеква, че иска да има деца от вас.

Ако той ви говори как вижда общото ви бъдеще след няколко години, то той е готов да сключи брак с вас.

5. „Право куме в очи“

Обикновено мъжете бягат от сериозни разговори, особено ако става въпрос за сватби и отговорности. Но когато вече ви е избрал за спътница в живота, той не се срамува да се включи в хващането на жартиера на някоя сватба или открито да говори с вас, че иска да вдигне голяма сватба. Първо ще го прави по-скромно, за да не ви стресне, но постепенно може да си го каже „право куме в очи“, че някой ден ще се ожени за вас и иска да остареете заедно.

Въпреки че е хубаво да сте подготвени за предложението, знайте, че то никога няма да стане както сте си го представяли. По-добре бъдете себе си и се оставете на емоцията. Не разваляйте момента с приказки, че не сте гримирана или желание за твърде много селфита. Не е най-важното да се снимате, а да споделите мига заедно. Насладете му се, защото той отлита бързо!

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *