5 зодии, които обожават да дават празни обещания

Обещанията трябва да се спазват. Те не са предназначени просто да угодят на другия или да ги изоставите, когато решите. Често е много лесно да дадете обещание и по време на даването му може да сте искрени за това. Но обикновено изпълнението на тези обещания е много по-трудно, отколкото да ги дадеш. Има хора, които имат навика да дават празни обещания, понякога просто да избягат от определена ситуация. Ето 5 такива зодии, на които не можеш да се довериш, че ще могат да изпълнят обещанията си.

Овен

Хората, родени под знака на Овена, дават обещания, без да се замислят за възможността за спазването им. Те ще кажат „да“ на нещата, без много да се замислят и често биват хващани в лъжа, когато става въпрос за изпълнение на тези обещания

Везни

Везните се стремят да угодят на хората. Те искат да се харесат на всички и често дават обещания, които не могат да изпълнят, само за да накарат другия човек за този един миг да ги хареса. Те трудно казват “не” на хората и затова дават обещания, които не могат да изпълнят.

Стрелец 

Стрелците са по същество добри хора, които дават обещание с действителното намерение да го спазят. Но често те се ангажират твърде много със собствените си проблеми, че забравят за обещанията, които са дали, и неволно ги нарушават. При тях няма умисъл, а неправилно подреждане на приоритетите.

Водолей

Представителите на зодия Водолей често дават обещания, за да получат нещо в замяна. Ако искат нещо от вас, те ще ви обещаят само заради егоистичните си намерения. Водолеите най-често нарушават това обещание, след като си свършат работата.

Риби

Те искат да помогнат на всички и затова страдат много заради този свой навик. Не са в състояние да откажат на хората и са склонни да се пренапрягат, за да изпълнят някак си всички поети обещания, които са дали. Но те често не са в състояние да го направят и се провалят.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *