5 зодии, които често са разорени

Тези зодиакални знаци не могат да спестяват. Изкушават се често, купуват нови неща, дори да не им трябва, обичат да ходят на различни събития и харчат доста за билети. Затова и често са разорени. Ето кои са те.

Стрелец

Те не се притесняват за бъдещето, искат да живеят на момента, да се наслаждават на случващото се около тях, да грабнат всяка възможност. Не правят планове и не мислят за спестяване за старини или за семейство. Просто искат да опитат от всичко веднага. Не се интересуват толкова от материални неща, но харчат много за екскурзии, екстремни спортове и такъв тип преживявания. Живеят за мига, за да си правят спомени, не им пука, че често остават без пари.

Везни

Везните често загазват, защото не могат да разпределят финансите си. Обикновено поръчват онлайн много неща и не преценяват, че нямат толкова пари в картите си или че ще изхарчат всичко до дупка, още преди следваща заплата. Често взимат кредити, а не е добре да свикват с това. Мързеливи са и не следят финансовото си състояние. Естети са и си купуват красиви предмети, харчат и за козметика. Редовно забравят да платят сметките или не им остават пари за това.

Близнаци

Тези зодии са много общителни и държат да имат динамичен социален живот. Искат да създадат впечатление у другите, че се справят добре и си позволяват всичко. Затова не изпускат парти или покана за кино, концерт, екскурзия, екстремно преживяване, вечеря, басейн и т.н. Ходят на най-бляскавите партита и събития, дори когато имат пари само за бира и сандвич. Искат да направят добро впечатление, не желаят да изпускат излизания, ще им се да се запознават с нови хора и да опитат от всичко. Често си купуват неща, от които нямат нужда.

Овен

На тях просто им е трудно да кажат: “Не!”. Ако някой ги покани някъде, те отиват, дори да нямат много пари и да не трябва да харчат. Ако някой ги помоли за заем, за подслон, за храна – те ще дадат каквото им е останало, дори да е съвсем малко. Ако подслонят някого, няма да му искат пари за сметки. Много често дават пари на приятелите си. Така харчат всичките си спестявания, а и обичат да дават пари за техника и нови продукти.

Скорпион

Скорпионите гледат да не харчат много и по принцип са пестеливи. Но често са разорени, когато си имат сериозно гадже и излизат с него постоянно. Или ако имат приятели с прекалено изискан вкус. Заради близките, на Скорпионите се налага да ходят в скъпи и луксозни ресторанти, да почиват в 5-звездни хотели, да ходят по много събития. Не искат да разочароват приятелите и партньора, искат да не се отделят от тях, затова се преструват, че приемат този начин на живот.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *