5 изненадващи неща, които могат да убият желанието ви за секс

Колкото и да не ни се иска да си признаем, всеки е изпитвал момент, в който не му се прави изобщо секс.
Това е нещо леко разочароващо, защото независимо колко ви се иска да се насилите, тялото ви просто не иска да прави секс. Защо се случва това? Може би с партньора ви сте се карали повече последно време Представяме ви изненадващите 5 причини, заради които може да не ви се прави секс.

1. Един от двамата хърка
Ако вие или партньорът ви хъркате всяка нощ, това може да е една от причините да не искате да правите секс. Причината? Хъркането може да е знак за сънна апнея, което значи, че тялото ви има недостиг на тестостерон, независимо от пола ви.

2. Ядете много месо и риба
Тъй като повечето месо в днешно време е масово производство, има много химикали, попаднали в пържолата, пилето или дори рибата ви. Учени твърдят, че химикалите са виновници за намаляване на желанието за секс в много жени. Ако диетата ви включва много животински продукти, опитайте да ги намалите малко.

3. Не пиете достатъчно вода
Дехидратацията е сериозен проблем, който може да ви се отрази по много и различни начини. Ако организмът ви няма достатъчно вода, това може да доведе до замъгляване на погледа, главоболия и раздразнителност. Дехидратацията води до значително по-малко влажност във вагината и болезнен секс.

4. Сменили сте противозачатъчните
Ако спрете да взимате противозачатъчни е възможно да намалее желанието ви за секс. Въпреки това, има случаи, в които се случва точно обратното – повишава се. Ако откриете промяна в желанието ви за интимни ласки след смяна или спиране на хапчета – говорете с лекаря си.

5. Не приемате достатъчно калории
Ако правите диета или детокс и не приемате много калории, можете да се окажете с липса на желание за секс. Когато ограничите калориите, първото нещо, на което се отразява, е сексуалният апетит.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *