HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

5 магически трика с красотата, които никой не казва

Всички жени прекарват изключително много време в нанасяне и създаване на перфектния грим и оформяне на желаната прическа.Разбира се, има трикове, които значително могат да намалят това време без да бъде за сметка на крайния резултат.Представяме ви топ 5 на магическите трикове с красотата, които обикновено специалистите крият.

1. Напукани крака

Често краката са напукани, като това се забелязва най-отчетливо в зоната около петите. Най-добрият съвет е вечер преди да си легнете да се намажете с вазелин и да си обуете чорапки. На сутринта ще усетите невероятна разлика!

2. Напукани устни

Оставете настрана всички скъпи балсами за устни и ексфолирайте устните с четката за зъби. Действайте в кръгообразни движения – по този начин ще махнете мъртвата кожа от устните.

3. Махнете пъпката

Оставете настрана скъпите кремове и премахнете пъпката с класическа и обикновена вода за уста. Алкохолът в нея ще изсуши проблемната част и ще махнете пъпката за отрицателно време.

4. Избелете зъбите

Малко количество сода за хляб, смесена с пастата за зъби, която използвате, ще направи чудеса с усмивката и зъбите ви.

5. Плътни устни

Ако искате да се сдобиете с плътни устни, добавете няколко капки ментово или люто масло – по този начин естествено ще получите желания ефект.teenproblem.net

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *