HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

5-метров крокодил уби 19-годишен футболист

Крокодил нападна и уби футболист по време на тренировъчно бягане по брега на река Замбези в Мозамбик. Жертвата е 19-годишният Естевао Алберто Жино, който е играч на аматьорския Атлетико Минейро де Тет. От клуба сами съобщиха за трагичната новина на страницата си във “Фейсбук”, пише “Спортал”.

“Ние скърбим за нашия играч, нашия брат, нашия приятел, нашия син и нашия централен защитник Естевао Алберто Жино, който бе едва на 19. Той имаше многообещаващо бъдеще, но загуби своя живот, ставайки жертва на крокодил на брега на река Замбези. Изпращаме своите най-искрени съболезнования на семейството му. Случилото се е напоправима загуба за всички нас. Естевао бе пример за послушание, уважение и смирение и остави огромна празнота в живота ни”, се казва в съобщението.

Мениджърът на клуба Еди Карвальо разказа пред О Tempo какво се е случило. По неговите думи Жино правел джогинг, но спрял за кратко да се охлади, когато крокодилът внезапно излязъл от водата, сграбчил го през кръста и го завлякъл в реката.

Други двама футболиста, които са бягали с него, чули писъците, но били толкова уплашени, че не успели да реагират и да помогнат на съотборника си. Според тях влечугото е било дълго около 5-метра. До този момент тялото на младия футболист не е открито и се предполага, че той е бил изяден от гладния крокодил.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *