5 начина да защитим дома си от негативна енергия

Пет наистина работещи метода, които ще ви помогнат да защитите жилището си от бедствия и негативни сили:

Кристали и скъпоценни камъни

Най-подходящи за тази цел са смарагда, ахата и оникса. Тези камъни трябва да се поставят в спалнята, до леглото или на друго място, където прекарвате най-много време със семейството си. Например, можете да ги поставите в кухнята, на перваза на прозореца или дори на масата за хранене. След известно време ще забележите колко ефективен е този прост метод.

Светена вода

За да изчистите къщата си от негативната енергия, можете да използвате и светена вода. Добавете малко сол и черен пипер във водата, която сте взела от църквата, разбъркайте добре, след което напръскайте прага, прозорците и всички врати в дома си. Също така, когато прекрачвате прага на дома си, е добре да не се обръщате назад и да не говорите.

Амулет

За да изчистите и защитете къщата от тъмните сили, можете да използвате амулет, който лесно да направите със собствените си ръце. За него ще са ви необходими червена вълнена нишка и игла, лист хартия, ножици, мастило, парче кожа и любимото ви ароматно масло. Изрежете от хартията три квадратчета с размери 5 на 5 см. и с мастилото нарисувайте пентаграм върху всяко един от тях. Когато пентаграмът изсъхне, го намажете с ароматното масло. След това свържете трите квадрата с помощта на червената нишка.

Направете малка чантичка от парчето кожа и поставете хартиените квадратчета в нея. Сложете амулета на тайно място в дома си, за което само вие ще знаете. Ако искате да сте още по-защитена срещу отрицателната енергия, си направете още един такъв амулет и го носете винаги със себе си!

Огледало

Чували сме много за това, че огледалата имат отрицателна енергия, че са като портали към паралелен свят и са способни да натрупват отрицателна енергия. Въпреки това, правилното им използване може да ги превърне в мощен защитник на дома ви от негативи и зли сили.

Всичко, от което се нуждаете, са две еднакви малки кръгли огледалца. Сложете ги заедно с огледалната повърхност навън. След това ги завържете с кожен колан. Поставете този амулет на стената, така че да не се виждат. Това е едно от най-мощните средства, които ще ви помогнат да пречистите жилището си.

Метла

Метлата може да служи не само като средство за почистване. Всяка от вас може да си направи от нея силен амулет, който да защити дома й от лоши очи и негативна енергия.

На първо място е необходимо да си купите нова метла, да я поставите до стената, а до нея да запалите бяла свещ. Вземете в ръката си зелена нишка и изречете следното заклинание: “Ти си моят амулет, който ще избави дома ми от всички недостатъци и ще го изчисти от бедствия и отрицателна енергия”. След това завържете няколко клончета на метлата със зелената нишка, която сте държала в ръката си и поставете метлата пред входната врата.

Тези прости методи наистина помагат да прочистите дома си и да предотвратите навлизането на негативната енергия.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *